Omstilling Plus.

Omstilling Plus er til jer, der vil fokusere på ekstra god kundeservice og på at skabe bedre relationer gennem telefonen.

Få de relevante informationer

Med Omstilling Plus får du alle informationer på ét sted. Du får udvidelser til andre systemer, angivelse af ventetid og info om hvem kunden har talt med – allerede inden du besvarer opkaldet. Du får også hele konteksten og kan se noter om kunden, aflytte optagede opkald og tjekke om de har givet en sur eller glad smiley.
Se forskellen på Omstilling og Omstilling Plus
New call-to-action

saadan-ser-omstilling-ud-i-webappen

Brug din browser som telefon

Slip for mobilpakker og telefoner der løber tør for strøm. Brug i stedet Webkald. Du modtager opkald direkte i Firmafons web-app og sparer tid, penge og arbejdsgange. Opkald til almindelige danske numre er gratis – og det koster ikke ekstra at modtage opkald i udlandet, så du kan servicere dine kunder overalt i verden. 

Se video og læs mere

test-half-image.jpg

Giv kunderne en bedre ventetid

Med Omstilling Plus får du funktionen Telefonkø. Telefonkø er en god løsning, hvis få medarbejdere skal håndtere mange opkald.

Hvis der er ventetid, så får kunderne besked om deres placering i køen. De kan også trykke 1 for at blive ringet op. Så  slipper de for ventetid og får en bedre oplevelse.

I får mere avancerede ringemønstre, som fordeler opkald bedre ud på jeres team. Det giver en god oplevelse for jeres medarbejdere.

Læs mere om Telefonkø

telefonk_med_ramme.png

Del noter med kollegerne

Skriv noter på kontakter, så I fælles i virksomheden har styr på, hvad I aftaler med kunderne. Noterne bliver automatisk vist, når I modtager opkald og sidder med igangværende opkald åben. Under noter kan du også nemt bede en kollega om at ringe tilbage til kunden. 

Læs mere om Noter

Noter i OmstillingPlus

Optag kald og træn jeres kundeservice

Med Omstilling Plus kan I optage indgående opkald til jeres hovednummer. Brug de optagede kald til at træne medarbejderne i bedre telefonsamtaler med kunderne. Det øger kompetencerne og giver langt bedre oplevelser - både for kunder og medarbejdere.

Læs mere om Optag opkald

Optag Opkald

Udvidelser til andre systemer

Omstilling Plus giver jer adgang til Firmafon Udvidelser. Udvidelser viser relevante oplysninger om den, der ringer. Indhentet fra jeres andre systemer – fx. jeres webshop-, økonomi- eller supportsystem. Så sparer I tid og slipper for manuelt at skulle finde kunden i forskellige systemer.

Læs mere om Udvidelser

Udvidelse-til-firmafons-omstilling-plus

Unik feature der måler kundetilfredsheden

Har du brug for at kunne tage temperaturen på jeres kunderelationer? Med kundetilfredshedsmålingen Smiley kan jeres kunder efter en samtale give jer en glad eller sur smiley. Nemt for kunderne – og lærerigt for jer.

Med Omstilling Plus har du ubegrænset antal anmodninger.

Videoen viser, hvordan du så let som 1-2-3 aktiverer tilfredshedsmålingen Smiley

 

firmafon-smiley-sms-til-kunder

Bliv verdensmester i at levere god kundeservice

Få indblik i hvordan du leverer god kundeservice og lær hvad du skal gøre for at være med i et marked i forandring.

Få din gratis e-bog nu

Hvordan har jeres kundeservice det?

Har I travlt? Besvarer I kundernes kald hurtigt nok? Hvem taler i telefon og hvem er ledig? Alt sammen relevante oplysninger, der er værd at kende. Med Wallboard kan I holde alle på kontoret opdaterede hele dagen.

Se hvordan I kan bruge Wallboard

Klar på Omstilling Plus?

Du kan prøve Omstilling Plus gratis i 30 dage. Så kan du teste alle funktionerne og se om det er noget for din virksomhed.

Det er nemt at skifte til Firmafon

Jeres numre bliver flyttet i fire enkle trin. Og vi har lavet en intro til, hvordan du sætter Omstilling op. Videoen tager 3,5 minut... Så bliver det vist ikke hurtigere.
Så nemt er det

Bliv kontaktet af Firmafon

Har du spørgsmål til systemet, priser eller hvordan du kan bruge Firmafons software til at skabe bedre relationer?

Så udfyld formularen.

Vi kontakter dig indenfor 2 arbejdstimer – og selvfølgelig hurtigere, hvis vi kan nå det.