Datakald

Med Datakald kan du med en stabil internetforbindelse ringe direkte fra din browser, på din pc eller gennem en app på din mobiltelefon. Du bliver derfor uafhængig af mobildækning, og du sparer penge på udlandstale. 

 

 

 

Fordele ved Datakald

Med Datakald får du fuld fleksibilitet. Det er ikke nødvendigt at have et simkort for at ringe, du kan foretage dine opkald fra din browser eller app'en på mobiltelefonen. Du skal bare have stabilt internet. 

 • Du er ikke afhængig af mobildækning. 
 • Når du bruger Datakald på computeren, får du hurtigere forbindelse, og du kan styre al telefoni fra ét sted. 
 • Du sparer penge på udlandstale. Det er ligegyldigt, om du er i USA eller Lemvig, det koster ikke noget at modtage opkald. Datakald kræver kun stabilt internet.

Du kan bruge Datakald enten på din pc eller din iPhone/iPad. 

Du skal have Omstilling Plus eller Mobil Plus for at benytte Datakald. 

 

Datakald med computer

Datakald med computer

Du starter dine opkald direkte i browseren på computeren, det gør arbejdet nemt for dig og dine medarbejdere. I kommer også til at arbejde mere smidigt, fordi opkaldet når hurtigere frem. I skal ikke først ringe gennem mobilnetværket, men du modtager opkaldet direkte i browseren. Læs mere her

Datakald med mobiltelefon

Med Datakald kan du bruge funktionen “Ring ud som hovednummer”. Det vil sige, at du kan vise dit hovednummer, når du ringer ud – også selvom du ikke har mobilabonnement hos os. Du har heller ikke længere brug for et SIM-kort for at ringe, du installerer blot app'en på din mobiltelefon. Læs mere her.

Brug datakald med din mobil

Installér Firmafons Datakald app i App Store, så er du parat til at ringe fra din mobil helt uden et SIM-kort. Du kan også ringe fra din mobil og vise jeres hovednummer – også selvom du ikke har mobilabonnement hos Firmafon. Download app'en her: 

 

Brug din computer som telefon

Installér Firmafons desktop-app på din computer, og du er nu parat til at modtage og foretage opkald på din computer via din internetforbindelse. Hent Firmafons desktop-app direkte ned i din dock (Mac) eller startmenu (Windows).

Download til Mac  
Download til Windows 

 

Billig udlandstelefoni

Hvis du laver Datakald fra udlandet, så er prisen den samme, som hvis du ringede fra Danmark. Det vil sige, at du ringer gratis til almindelige danske numre. Vær OBS på, at dataforbrug bliver afregnet til udlandstakst. Hvis du ringer til udlandet, er priserne som normalt. Med Mobil Plus gælder din fri tale til bl.a. EU og USA.

Ring uden SIM-kort

Har I fx mange deltidsmedarbejdere, er det ikke længere nødvendigt at investere i telefoner eller simkort. Medarbejderne kan bruge deres egen mobil, installere Datakald app'en og ringe ud via. hovednummeret.

Fleksibilitet

Oplev den mest fleksible telefoniløsning med Datakald. Du bliver ikke begrænset af devices, simkort eller landegrænser. Du kan skalere din løsning, så den altid passer perfekt til dit behov, så du kan koncentere dig om det, der er vigtigst for dig – din forretning.   

FAQ

Hvorfor har I ikke en app til Android?
Vi er opmærksom på behovet for en Android løsning også, men vi har ikke noget på tegnebrættet. 
Hvad koster Datakald?

For at få adgang til featuren Datakald skal du enten have Omstilling Plus til 199 kr/mdr eller Mobil Plus. Se abonnementerne her.

Datakald med Omstilling Plus: Det er gratis i Danmark, og når du ringer til alm. danske numre – også fra udlandet. Det koster normal mobiltakst til udlandet.

Datakald med Mobil Plus: Du bruger af din normale pakke og har fri tale til numre fra DK/EU/USA. 
Vær opmærksom på udlandstakst, hvis du ringer til et land, der er udenfor de lande, der er inkluderet i Mobil Plus. 

Vær OBS på, at dataforbrug i lande udenfor DK/EU/USA bliver afregnet til udlandstakst.

For at forhindre misbrug af Datakald er der indlagt en spærre, så du kun kan ringe til numre, hvor minutprisen er maks. 3,50 kr. for det første minut. Dette gælder også opkald til nogle lande - se priser på udlandstelefoni her.

Kan man taste sig gennem en telefonmenu?
Ja, det kan du både fra din browser og din app.
Kan man bruge "ring ud som" med Datakald?
Med Datakald og Omstilling Plus kan du bruge funktionen “Ring ud som hovednummer”. Det vil sige, at du kan vise dit hovednummer, når du ringer ud – også selvom du ikke har mobilabonnement hos os. 
Hvilke systemkrav er der til at bruge Datakald?

Datakald via computeren:

 • Stabil internetforbindelse.
 • Windows 8 eller senere/MacOS 10.11 eller senere. 
 • Vi anbefaler en internetforbindelse via fiber. 
 • Benytter du wifi, skal det være installeret til virksomhedsbrug. 
 • Hvis du bruger et trådløst headset via Bluetooth, så skal der også være en stabil forbindelse til computeren. Du kan godt bruge computerens egen mikrofon og højtaler, men vi anbefaler, at du benytter et headset, så du og kunden får den bedste lydoplevelse.
 • Hvis du bruger Citrix, Terminal Server eller lignende, kan du desværre ikke benytte Datakald.

Datakald med mobiltelefonen:

 • Stabil internetforbindelse.
  • Wifi
  • 3G/4G
 • iPhone/iPad.
 • Minimum iOS 12,0.
Hvor meget data bruger et datakald?
Datakald bruger ikke meget data - det svarer cirka til at streame Spotify. Men vær' OBS på, at dataforbrug i udlandet er til udlandstakst.
Husk hvis du sletter Datakald app'en

Hvis du vil slette Datakald app'en på din mobil, så husk at deaktivere Datakald i app'en før du sletter den. Ellers risikerer du at miste opkald, da de stadigvæk vil forsøge at få forbindelse gennem den slettede app.

 Datakald i app'en

Hvis du har slettet app'en, kan du slå Datakald fra under din profil på app.firmafon.dk

 

app.firmafon slå Datakald fra 

Læs mere om Datakald
Har du stadigvæk sprøgsmål, så kan du læse mere i vores FAQ'er om Datakald på computeren og Datakald på mobilen eller ringe til kundeservice på 71999999.

Bliv kontaktet om Datakald


Udfyld formularen og kom i gang med Datakald. 

Du hører fra os inden for 2 arbejdstimer - og selvfølgelig hurtigere, hvis muligheden byder sig.