Statistik

Med Firmafon Statistik får du et overblik, der f.eks. kan hjælpe jer med at have den rette bemanding, de rigtige åbningstider og se udviklingen i jeres kundetilfredshed.

 

 

 

Statistik overblik

Med Statistik kan I dyrke detaljerne og få statistik time-for-time, dag-for-dag eller år-for-år. På den måde kan I præcis se:

  • Hvornår jeres kunder ringer til jer
  • Hvor lang tid de venter
  • Udviklingen i jeres kundetilfredshed og SLA
  • Og hvor mange opkald I har fået uden for jeres åbningstid

I har både mulighed for at se statistik for jeres hovednumre, chat og dykke ned i dataen på medarbejderniveau.

Statistik koster 499 kr. om måneden for hele  virksomhed.

Få Statistik. 

pc-med-oversigt-over-statistik

Vælg den rette bemanding

Med Statistik har vi gjort det let for dig at sætte den rette bemanding på telefonerne. Du får overblik over aktiviteterne på telefonen time-for-time eller år-for-år.

Enkelt overblik over KPI'er

Få overblik over jeres kundetilfredshed med en gennemsnit score af glade smileys og se hvor mange af jeres kald, der lever over til jeres SLA (service level agrement). 

Fri adgang i 7 dage

.

.

Er du i tvivl, om Statistik er relevant for din virksomhed? Alle Firmafon-kunder har gratis adgang til at se hovednummer-, chat- og medarbejderstatistik for de seneste 7 dage.

Features i Statistik

1

Bemanding

Planlæg jeres bemanding ud data på måned/uge/dage/time niveau. På den måde har du de optimale betingelser for at sætte den rette bemanding hver dag. 
2

Historisk overblik

Få overblik over udviklingen af fx opkaldsvarighed, antal kald, ventetid og kald uden for åbningstiden - her kan I se, om I har de rette åbningstider
3

Kundetilfredshed

Se udviklingen i jeres kundetilfredshed, I kan både se antal Smileys og gns. af glade smileys 
4

SLA

Se udviklingen i jeres SLA (service level agrement) og få et overblik over, hvor mange af jeres kald lever op til jeres specifikke SLA: 
5

Træk Statistik

Du kan trække statistik på hovednumre, chat og specifikke medarbejdere.  

6

Excel og CSV

Du kan downloade data både som Excel og CSV. 
Melissa almindelig

Statistik viste, at vi skulle ændre åbningstiderne

Statistik giver med få klik overblik over, hvornår kunderne kontakter din virksomhed. Det var derfor let for vores kundeservicechef Melissa at se, at mange af vores kunder kontaktede os uden for vores åbningstider. Hun tilpassede derfor vores åbningstider, så vi nu er tilgængelige, når I har brug for os.

Få Melissas erfaringer 

FAQ

Hvem kan se statistikken?
Alle medarbejdere i virksomheden.
Hvor lang tilbage i tiden kan man se Statistik?
Som standard har alle kunder i Firmafon adgang til at se Statistik for de seneste 7 dage, helt gratis. Hvis man køber Statistik får man adgang til historikken 3 år tilbage i tiden.
Hvilken statistik kan man se?
Det kræver at man har et hovednummer for at se hovednummerstatistik, chat for at se chatstatistik og mobilabonnement for at se statistik for medarbejderes mobilkald.
Hvis man man i en periode har tilkøbt Statistik, men efterfølgende stopper, mister man så alle data?
Man mister adgangen til at se data længere end 7 dage tilbage. Bemærk, at vi altid har historisk data, så hvis man vil have adgang senere, kan man blot købe Statistik igen, og så er al historisk data tilgængelig igen
Hvilke virksomheder er Statistik særligt relevant for?

Statistik er især relevant for virksomheder, der enten modtager eller foretager mange opkald og har brug for overblik i planlægningen af bemanding eller for at følge aktivitetsniveau på medarbejderne. Det vil sige især virksomheder med kundeservice- og salgsafdelinger.

Bliv kontaktet om Firmafon Statistik


Udfyld formularen og kom i gang med Statistik. 

Du hører fra os inden for 2 arbejdstimer - og selvfølgelig hurtigere, hvis muligheden byder sig.