Omstilling.

Få et nyt omstillingssystem på få minutter, omstil opkald direkte fra din browser eller smartphone og giv kunderne en god oplevelse. 

Førstehåndsindtrykket giver I kun én gang

Mødet med kunden er supervigtigt – også på telefonen. Firmafon Omstilling sørger for, at jeres kunder starter med en god velkomst, allerede før I tager telefonen.

Du kan nemt lave en opsætning med f.eks. velkomsthilsen, ringegrupper, telefonmenu og åbningstider.
Se alle features i Omstilling
New call-to-action

Forstehandsindtrykket

Lynhurtig betjening gør forskellen

Vi lever i en verden, hvor kunder fravælger firmaer, der lader dem vente. Firmafon Omstilling er designet til at gøre din organisation klar til at besvare opkald så hurtigt som muligt.

Du kan altid se kundens ventetid. Og du kan hurtigt omstille til dine kolleger – uanset om du er på kontoret eller på farten.

Video: Omstil med web-app

Video: Omstil med mobil-app

Mobilapp_Omstilling Screen.png

Unik feature der måler kundetilfredsheden

Har du brug for at tage temperaturen på jeres kunderelationer? Med kundetilfredshedsmålingen Smiley kan jeres kunder efter en samtale give jer en glad eller sur smiley. Nemt for kunderne - og lærerigt for jer.

Med Omstilling sender vi 50 anmodninger ud pr. medarbejder/måned. For at få ubegrænset antal anmodninger skal du vælge Omstilling Plus.

Videoen viser, hvordan du så let som 1-2-3 aktiverer tilfredshedsmålingen Smiley 

 

Kundetilfredshedsmåling

Bliv verdensmester i at levere god kundeservice

Få indblik i hvordan du leverer god kundeservice og lær hvad du skal gøre for at være med i et marked i forandring.

Få din gratis e-bog nu

Få overblikket over dagens opkald

Gode relationer starter med, at man ikke spilder hinandens tid. I Firmafons web-app kan du altid se hvor lang ventetid eksisterende og potentielle kunder oplever. Du kan se, hvor mange mistede opkald I har, og om I overholder jeres mål om f.eks. at besvare 80% af alle opkald indenfor 20 sekunder.
test-center-image.jpg

Internationale hovednumre

Et internationalt hovednummer hos Firmafon fungerer præcist som et dansk hovednummer. Med Firmafon kan internationale kunder ringe til dig til lokal takst og du kan besvare opkaldet fra dit kontor i Danmark. Så kan du blive lokal i 53 lande.

Læs mere om Internationale hovednumreProfessionel indtaling

Er jeres egne stemmer lidt rustne? Så køb en professionel indtaling, hvor en sprød stemme byder jeres kunder velkommen, når de ringer. I samarbejde med et professionelt lydstudie leverer vi både danske og internationale indtalinger. Og prisen bliver mindre pr. stk. jo flere du bestiller.

Bestil professionel indtaling

 

En samlet telefoniløsning

Du behøver ikke have din mobiltelefoni hos Firmafon for at bruge Omstilling. I kan bruge omstilling med alle leverandører. Men der er fordele ved at samle alt hos os. Du kan f.eks. ringe ud fra dit hovednummer og se om medarbejdere er ledige – selv når de taler i opkald direkte til deres mobilnumre.

Se priser på Omstilling og mobiltelefoni

Prøv Omstilling gratis

Du får 30 dage til at afprøve, hvad Omstilling kan.

Se hvor nemt I skifter til Firmafon.

Jeres numre bliver flyttet i fire nemme trin. Og vi har lavet en intro til hvordan du sætter Omstilling op. Videoen tager 3,5 minut... så bliver det vist ikke hurtigere.
Så nemt er det

Bliv kontaktet af Firmafon

Har du spørgsmål til systemet, priser eller hvordan du kan bruge Firmafons software til at skabe bedre relationer?

Så udfyld formularen.

Vi kontakter dig indenfor 2 arbejdstimer – og selvfølgelig hurtigere, hvis vi kan nå det.