<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Et førstehåndsindtryk giver I kun én gang

Mødet med kunden er supervigtigt – også på telefonen. Firmafon Omstilling sørger for, at jeres kunder starter med en god oplevelse, allerede før I tager telefonen.

Se alle features i Omstilling

Forstehandsindtrykket

Velkomsthilsen

Byd kunderne velkommen med en velkomsthilsen, inden de omstilles til jer. Vi kan også tilbyde professionelle indtalinger.

Åbningstider

Lad ikke kunderne vente i telefonen, når I holder lukket, og bliv ikke forstyrret, når I holder fri. Du kan nemt selv ændre åbningstider.

Telefonmenu

Få enkle telefonmenuer, I nemt kan sætte op. Så kan kunden for eksempel taste 1 for salgsafdeling og 2 for kundeservice.  

Lynhurtig betjening gør forskellen

Vi lever i en verden, hvor kunder fravælger firmaer, der lader dem vente. Firmafon Omstilling er designet til at gøre din organisation klar til at besvare opkald så hurtigt som muligt.

Se alle features i Omstilling

Mobilapp_Omstilling Screen.png

Mobil løsning

Firmafon er født til at være mobilt. Du kan besvare kundeopkald, uanset hvor du er, og enhver ansat med en mobil kan hjælpe til, når der bliver travlt.

Ringegrupper

Med ringegrupper kan I være flere, der passer jeres hovednumre samtidigt. I kan nemt melde jer til og fra, så bemandingen altid passer til jer.

Omstilling

Det er ikke nok at tage telefonen hurtigt. I skal også nemt og hurtigt kunne omstille opkaldet til den medarbejder, der bedst kan hjælpe kunden. Med Firmafon stiller I nemt om fra browser eller mobil apps.

Er dine kunder glade, når de lægger røret på?

Med Firmafons kundetilfredshedsmåling kan dine kunder bedømme jeres telefonsamtale med en glad/sur smiley. Så kan du se, hvor I gør det godt – og hvor der er plads til forbedring.

Læs mere

Kundetilfredshedsmåling

Ved du, hvorfor kunden ringer,
før du tager telefonen?


Find ud af hvorfor kunden gerne vil tale med jer, før kunden ringer.

Få relevant information (kollegers noter, kundeinformationer, ordrer, fakturaer, supportsager mv.) automatisk op på skærmen ca. 4-5 sekunder før jeres telefoner ringer.

Så er I helt klar til at modtage opkaldet og give kunden en god oplevelse.

Se features i Omstilling Plus

OmstillingPlus_note_SS.png

Igangværende opkald

Se hvem der ringer, hvem kunden sidst har talt med, samt andre oplysninger om kunden i realtid. Hvis du har Firmafon åbent, så klarer vi resten. (kun med Omstilling Plus)

Læs mere om Omstilling Plus

Udvidelser

Har kunden bestilt noget i jeres webshop, eller har han en åben support sag? Se ordrer, supportsager, fakturaer mv. automatisk, når kunden ringer. (kun med Omstilling Plus)

Læs mere om Omstilling Plus

Byg selv videre

Hent informationer fra jeres egne systemer og få dem vist, når I modtager opkald fra kunderne. Vores API gør det nemt og enkelt at bygge videre på Firmafon.

Læs mere om Firmafons API

Prøv Omstilling gratis

Du får 30 dage til at afprøve, hvad Omstilling kan.

Prøv gratis

Køb Firmafon

1. Angiv Virksomhedsoplysninger