<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Omstilling.

Sæt dit omstillingssystem op på få minutter, omstil opkald direkte fra din browser eller smartphone app og giv kunderne en god oplevelse, når de ringer. 

Et førstehåndsindtryk giver I kun én gang

Mødet med kunden er supervigtigt – også på telefonen. Firmafon Omstilling sørger for, at jeres kunder starter med en god velkomst, allerede før I tager telefonen.

Du kan nemt lave en opsætning med f.eks. velkomsthilsen, ringegrupper, telefonmenu og åbningstider.

Se alle features i Omstilling

Forstehandsindtrykket

Lynhurtig betjening gør forskellen

Vi lever i en verden, hvor kunder fravælger firmaer, der lader dem vente. Firmafon Omstilling er designet til at gøre din organisation klar til at besvare opkald så hurtigt som muligt.

Du kan altid se kundens ventetid. Og du kan hurtigt omstille til dine kolleger – uanset om du er på kontoret eller på farten.

Video: Omstil med web-app
Video: Omstil med mobil-app

Mobilapp_Omstilling Screen.png

Er dine kunder glade, når de lægger røret på?

Med Firmafons kundetilfredshedsmåling kan dine kunder bedømme jeres telefonsamtale med en glad/sur smiley. Så kan du se, hvor I gør det godt – og hvor der er plads til forbedring.

Se hvordan Smileys kan give dig bedre relationer

Kundetilfredshedsmåling

Hvor gode er I til at svare hurtigt?

Gode relationer starter med, at man ikke spilder hinandens tid. I Firmafons web-app kan du altid se hvor lang ventetid eksisterende og potentielle kunder oplever. Du kan se, hvor mange mistede opkald I har, og om I overholder jeres mål om f.eks. at besvare 80% af alle opkald indenfor 20 sekunder.
test-center-image.jpg

Internationale hovednumre

Et internationalt hovednummer hos Firmafon fungerer præcist som et dansk hovednummer. Med Firmafon kan internationale kunder ringe til dig til lokal takst og du kan besvare opkaldet fra dit kontor i Danmark. Så kan du blive lokal i 53 lande.

Læs mere om Internationale hovednumreProfessionel indtaling

Er jeres egne stemmer lidt rustne? Så køb en professionel indtaling, hvor en sprød stemme byder jeres kunder velkommen, når de ringer. I samarbejde med et professionelt lydstudie leverer vi både danske og internationale indtalinger. Og prisen bliver mindre pr. stk. jo flere du bestiller.

Bestil professionel indtaling

 

En samlet telefoniløsning

Du behøver ikke have din mobiltelefoni hos Firmafon for at bruge Omstilling. I kan bruge omstilling med alle leverandører. Men der er fordele ved at samle alt hos os. Du kan f.eks. ringe ud fra dit hovednummer og se om medarbejdere er ledige – selv når de taler i opkald direkte til deres mobilnumre.

Se priser på Omstilling og mobiltelefoni

Prøv Omstilling gratis

Du får 30 dage til at afprøve, hvad Omstilling kan.

Prøv gratis

Køb Firmafon

1. Angiv Virksomhedsoplysninger