Ring ud som hovednummeret med Firmafon

Ring ud som hovednummeret

Når I har både Omstilling og Mobil ved Firmafon, kan I ringe ud som virksomhedens hovednummer direkte fra jeres mobil. Det er blot at vælge, hvilket nummer medarbejderen ønsker at ringe ud fra.

Samlet løsning giver administration

En samlet faktura

Ved at samle hele virksomhedens telefoni ved Firmafon - både hovednummer, omstilling og mobiltelefoni - får I én samlet, forståelig faktura.

Firma telefonsupport

Samlet support

Spørgsmål til opsætning af et hovednummer? Brug for at skifte abonnement? Alle spørgsmål kan besvares af det samme kundeserviceteam - uden lange køer!

Ingen binding erhvervstelefoni

Ingen binding

Vi har hverken binding på vores omstilling eller vores mobiltelefoni. Vi tror på, at I vælger at blive ved med at være kunde ved os som resultat af vores produkter, kundeservice og vores fair pris.

Med en samlet løsning kan du se medarbejderstatus

Medarbejderstatus

Se om dine kollegaer snakker i telefon, ikke vil forstyres eller er tilgængelig. Altid opdateret og tilgængelig for alle i virksomheden direkte i Firmafon.

Medarbejder overblik telefoni

Medarbejdere

Hvis du samler al telefoni hos Firmafon bliver det superenkelt at tilføje eller fjerne medarbejdere. I løbet af få minutter er en medarbejder sat op gennem vores kontrolpanel, incl. omstilling, telefonnummer, SIM-kort etc.

Prøv Firmafon

Prøv Omstilling gratis i 30 dage eller tryk på køb-knappen,
hvis du er klar til en samlet telefonløsning.