Er du vores næste Sales Executive?

Leder du efter et job, hvor du får masser af ansvar og plads til at vise dit salgstalent?

Vi søger endnu en top professionel, erfaren Sales Executive til vores Vækst Team.

Teamet består i dag af 12 dynamiske og engagerede kolleger, som på forskellige niveauer har ansvaret for, at alle potentielle kunder, som vi vil eller er i dialog med, får en god og professionel købsoplevelse i dialogen med os.

Du skal hjælpe potentielle kunder med at finde den korteste vej til den bedste løsning samtidig med, at du sikre et godt og trygt salgsforløb. Du er forhandlingsvant og forstår at skabe relationer og resultater.

Du vil helt sikkert trives i din rolle, hvis du har kendskab til at arbejde med både korte og mellemlange salgsprocesser og er vant til at styre mange dialoger på forskellige niveauer i telefonen.

Du kommer til at arbejde sammen med et team af Sales Developers, som har ansvaret for den første del af salgsdialogen.

De videregiver dialogen til dig, når potentielle kunder har behov for mere information om hvilken løsning, som giver dem optimale muligheder for at styrke deres forretning - og det er din opgave, at hjælpe dem i mål med rette løsning.

Du får én måneds intro træning på tværs af de salgsfunktioner, som vi har i Vækst Teamet, så du er godt klædt på til at løse opgaven optimalt, når du “slippes løs”.

Hvem er vi 

Vores hverdag er kendetegnet ved, at vi løber hurtigt, tænker klart og drømmer stort - vi er altid parat til at gå det ekstra stykke, som ofte skal til for, at vi sammen lykkes.

Vi arbejder med ambitiøse mål, har et god arbejdsmiljø og plads til at have det sjovt sammen.

Har du lyst til at blive en del af vores fællesskab, vil jeg rigtig gerne høre fra dig.

Vi har kontor på Østerbro, hvor vi sidder i en moderne, renoveret ældre bygning. Her emmer af aktivitet, virkelyst og glæde - og stemningen er klart præget af, at vi alle repræsenterer produkter og løsninger, som vi er stolte af.

Vores adresse er Teglværksgade 18, 2100 København Ø. Læs mere om at være en del af Firmafon-holdet
Interesseret?

Ring til Pernille Solvig Graux på 71 99 99 89 og book et telefoninterview.

Vi glæder os til at høre fra dig.