Er du vores nye Sales Executive?

Leder du efter et job, hvor du får masser af ansvar og plads til at udvikle dit salgstalent?

Vi søger en dynamisk Sales Executive til vores Vækst Team.

Teamet består i dag af 14 engagerede kolleger, som sammen har ansvaret for at alle potentielle kunder, som vi er i dialog med, får en god og professionel købsoplevelse i dialogen med os.

Du skal hjælpe potentielle kunder med at finde den korteste vej til den bedste løsning samtidig med, at du sikrer et godt og trygt salgsforløb. Du er vant til at sælge og forstår at skabe relationer og resultater.

Du vil helt sikkert trives i din rolle, hvis du har kendskab til at arbejde med både korte og mellemlange salgsprocesser og er vant til at styre mange dialoger med forskellige virksomheder i telefonen.

Du kommer til at arbejde sammen med et team, som har ansvaret for den første del af salgsdialogen.

Vi sørger for, at du får en god introduktion til os og vores forretningen, så du bliver godt klædt på til at løse opgaven optimalt, inden du “slippes løs”. Vi sikrer naturligvis også, at du løbende får inspiration og udvikler dit talent.

Hvem er vi? 

Vores hverdag er kendetegnet ved, at vi løber hurtigt, fokuserer på målet og drømmer stort - vi er altid parat til gøre vores ypperste for at lykkes.

Vi arbejder med ambitiøse mål, har et godt arbejdsmiljø og plads til at have det sjovt sammen.

Har du lyst til at blive en del af vores fællesskab, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi har kontor på Østerbro, hvor vi sidder i en moderne, renoveret ældre bygning. Her emmer af aktivitet, virkelyst og glæde - og stemningen er klart præget af, at vi alle repræsenterer produkter og løsninger, som vi er stolte af.

Vores adresse er Teglværksgade 18, 2100 København Ø. 

Interesseret?

Send din ansøgning til jobisalg@firmafon.dkVi glæder os til at høre fra dig!