Servicerådgiver

Sabrina Parsum

Starter morgenen ud med Teletubbies eller Mickey Mouse. Inden Sabrina møder ind, har hun sammen med sin datter en fast morgenrutine: Der skal ses tegnefilm og spises havregrød. De er nemlig begge fans af de rolige morgener. Når Sabrina så møder ind hos Firmafon, henter hun morgenkaffen som det første, og så går hun ellers i gang med at løse vores kunders problemer i kundeservice.

Rejse- og familiemenneske. Når Sabrina har fri fra Firmafon, bruger hun weekenderne på lange gåture i den friske luft sammen med familien. Og når hun tager ferie, elsker hun at rejse ud fra landets grænser og opleve nye kulturer og mennesker. Pt. står Hawaii, Australien og Thailand højest på Sabrinas rejseønskeliste.

Tidligere partypige. Før Sabrina blev mor, var hun en rigtig partypige, og du kunne altid finde hende på de københavnske natklubber. Højest sandsynlig med en GT i hånden. Du kunne måske også være heldig at finde hende på dansegulvet, hvis du fik lokket DJ’en til at spille et nummer med Burhan G. Ham har Sabrina nemlig en svaghed for. Heldigvis kommer partypigen stadig frem en sjælden gang imellem – senest set til Firmafons årlige julefrokost!

‹ Tilbage til Om Os