<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Priser for
Telefoni og Chat

Fair priser og super enkel administration

Telefoni til virksomheder

Omstilling

89kr.

Priser gælder pr. medarbejder pr. måned.

Giv kunderne en god velkomst.
Modtag opkald via hovednumre.
Stil om til kollegaer.
Tilknyt medarbejdere efter behov.
Få et gratis hovednummer (mobilnummer eller nyt nummer fra Firmafon - ét stk. pr. virksomhed).

Omstilling Plus

199kr.

Priser gælder pr. medarbejder pr. måned.

Samme funktioner som Omstilling.
Plus de relationsbyggende funktioner i Omstilling Plus.
Tilknyt medarbejdere efter behov.
Få et gratis hovednummer (mobilnummer eller nyt nummer fra Firmafon - ét stk. pr. virksomhed).

1. Angiv Virksomhedsoplysninger

EU-mobilpakker

EU-mobilpakker er til jer, der rejser meget i EU og Norden. EU-mobilpakkerne indholder en samlet datamængde og af denne mængde er der en del, der kan bruges i EU uden for Danmark. Det fremgår af oversigten. Hvis du skal roame i udlandet (også udenfor EU), så skal du have en af disse pakker. Du kan se hvilke lande, der er med i pakkerne her.

EU 2 timer

2 timers tale i DK/EU
0 SMS/MMS
Fri intern tale
0 kr. i oprettelse
19kr.
pr. måned

EU Data

Uden tale
0 SMS/MMS
0 kr. i oprettelse
209kr.
pr. måned
Du kan lukke for data, når datapakken er tom eller fortsætte til 10 øre per MB (uanset om dataforbrug er i DK eller EU). Tale udover pakke: 1 øre/sek. SMS udover pakke: 20 øre/stk. MMS udover pakke: 2 kr/stk

DK-mobilpakker

DK-mobilpakker er de perfekte abonnementer til jer, der kun skal bruge mobiltelefoni i Danmark. Det er ikke muligt at roame (bruge telefonen i udlandet), når du har en DK-mobilpakke. Hvis du får brug for det, så kan du opgradere til en EU-mobilpakke.

DK 5 timer

5 timers tale
Fri SMS/MMS
Fri intern tale
0 kr. i oprettelse
99kr.
pr. måned

DK Fri

Fri tale
Fri SMS/MMS
Fri intern tale
0 kr. i oprettelse
189kr.
pr. måned

DK Data

Uden tale
Fri SMS/MMS
0 kr. i oprettelse
159kr.
pr. måned
DK-mobilpakker har fri SMS/MMS og gratis dataforbrug i DK ved nedsat hastighed, når datapakken er tom. Udlandstelefoni i Danmark bliver opkrævet ud fra de gældende udlandspriser. Tale ud over 5 timer koster 1 øre/sekund. Alle priser er ex. moms.
Integrerer med telefoni

Live Chat

Prisen er pr. medarbejder pr. måned.
Chat kan kun købes sammen med telefoni-produkter eller tilkøbes af eksisterende kunder.
99kr.
Køb Chat

FAQ - priser

Hvad er forskellen på Omstilling og Omstilling Plus?
Omstilling giver jer de basale funktioner til at omstille til kolleger og til at byde kunden ordentlig velkommen (f.eks ventemusik, ringegrupper, åbningstider og velkomsthilsen).

Omstilling Plus er til jer, der lægger ekstra vægt på kundeservice og at skabe gode relationer. I får f.eks. adgang til langt flere informationer og til statistik, der kan hjælpe jer til at minimere ventetid. Kunderne kan også trykke 1 for at blive ringet op, så de slipper for ventetid.

Se en oversigt over funktioner i Omstilling og Omstilling Plus
Er der bindinger eller gebyrer?
Nej. Du betaler pr. måned og kan til enhver tid lukke dine abonnementer. Vi har ingen binding. Vi vil hellere have, at du bliver, fordi du er glad for det, vi leverer.

O kr. i oprettelse. Vi mener at betale opstartsgebyr for at blive kunde er som at betale entré i et supermarked.

Ingen gebyrer. Vi mener ikke, at det er fair at skulle betale for andet end produktet.
Koster det noget at omstille?
Nej, alle viderestillinger til jeres almindelige danske mobiler eller fastnettelefoner er inkluderet i den månedlige pris.

Uanset hvor mange opkald I modtager, koster det ikke ekstra.
Hvad med udlandstelefoni?

Med EU-mobilpakker har du adgang til at roame i hele verden. Og du får en masse tale og/eller data i EU med i pakken. Du kan læse mere om pakkerne her. Du kan se alle andre udlandspriser her.

Vi har også internationale hovednumre til jer med Omstilling. Så kan du få et lokalt udenlandsk nummer og besvare det fra Danmark.

Hvis du rejser til udlandet og der bliver stillet et opkald videre til dig, så betaler du fra Danmark og ud til din mobil. Ligesom vist nogen ringer direkte til din telefon.

Kan vi have flere hovednumre?
Ja. Ekstra hovednumre koster 49 kr. om måneden, hvis det er mobilnumre eller Firmafon-numre. De koster 149 kr. om måneden hvis det er et 70- eller fastnetnummer.
Du kan se det på vores komplette prisliste her.

Hvis du allerede har et hovednummer, som du er glad for, så kan det nemt flyttes med. Flytningen tager 1-2 arbejdsdage – og du er aldrig uden telefoni. Vær opmærksom på om din nuværende udbyder har en bindingsperiode. Det kan nemlig være dyrt, hvis man skal ud af aftalen for tidligt.

Starten på en god relation.
Start i dag.

Ingen binding. Ingen gebyrer.

Med Firmafon får du fair og konkurrencedygtige priser. Der er ingen binding eller gebyrer, så du kan løbende ændre din løsning efter din virksomheds behov.
Komplet prisliste