Mobiltelefoni

Få fair priser og nem administration med Firmafons mobiltelefoni. Så kan du have din virksomhed med i lommen, når du er ude af kontoret.

mobiltelefoni

Mobil vs. Mobil Plus

Mobil er til dig, der skal have god dækning, fantastiske vilkår, fair mobilabonnementer og som ikke skal bruge mobilen i udlandet. 

Mobil Plus er til dig, der skal roame i udlandet. Du får fri tale og data i mange lande samt datadeling og adgang til featuren Datakald. 

Mobil

Mobil Plus

Datakald: Ring gratis til danske numre – også fra udlandet

Lav gratis opkald til almindelige danske numre og modtag dine opkald direkte i Firmafons web-app eller på din iPhone app. Så kan du være i kontakt med dine kunder – uanset hvor du befinder dig i verden.

Datadeling

Med Mobil Plus kan du få et Datadeling-simkort, som deler din mobilpakkes data med din telefons simkort. På den måde har du et simkort, du kan benytte til din tablet, uden at du behøver købe en datapakke.

Udland: Fri tale og data med Udlandspakken

Med Mobil Plus får du fri tale og en masse data i Europa og USA, og så kan du ringe frit fra Danmark til Kina. 

Optage opkald 

Optag indgående og udgående opkald. Så kan I afgøre tvivlssituationer ved mundtlige aftaler og lytte til, hvad der kan forbedres i samtalerne.

Udlandstelefoni fra udlandet (roaming)

Få adgang til at roame og kom i kontakt med dine kunder og kolleger, når du rejser. Med Mobil Plus får du en udlandspakke med fri tale og en masse data i Europa og USA. Og du får fair priser på dit forbrug i resten af verden.

Udlandstelefoni fra Danmark

Kom i kontakt med hele verden gennem Firmafons udlandstelefoni. 

Se kollegers status

Se om dine kolleger er optagede på telefonen. Du kan både se, når de taler i opkald via hovednummeret og direkte til deres telefon. (Kræver Omstilling eller Omstilling Plus)

Ring ud fra hovednummer

Du kan vælge at modtageren skal se dit hovednummer eller dit mobilnummer, når du ringer ud. (Kræver Omstilling eller Omstilling Plus)

Funktionerne Klik for at ringe + Ring ud fra mobil

Du kan ringe ud fra Firmafons web-app med Klik for at ringe og Ring ud-funktionerne. Så er det nemt at ringe tilbage til et mistet opkald eller en ny kunde.

Smartphone app

Tag Firmafon med i lommen. Med Firmafons app har I hurtig adgang til en række essentielle mobilfunktioner. Aflyt telefonsvarerbeskeder, tjek dit forbrug, se opkaldsliste, find dine kollegaers mobilnumre og meget mere.

Gratis nummerflytning

At skifte mobiludbyder skal være nemt og omkostningsfrit. Du bestemmer, hvornår du ønsker nummeret skal flyttes. Til en bestemt dato, hurtigst muligt eller efter endt binding.

Firmafon Akademi 
Gratis adgang til Firmafon Akademi hvor det er muligt at tage en online certificering i kundeservice. 

 

Automatisk betaling

Alle betalinger sker automatisk via kreditkort eller gennem LeverandørService. Du bliver aldrig straffet med rykker- eller betalingsgebyrer og du får én letforståelig faktura hver måned via e-mail.

Overblik over forbrug

Du får et grafisk forbrugsoverblik, så du altid kan følge med i medarbejdernes forbrug og undgå ubehagelige overraskelser. Du mixer og matcher selv pakker, så alle dine medarbejdere får den pakke, de har brug for.

Tilpas pakkerne fra måned til måned efter behov

Med Firmafon Mobil kan du nemt tilføje og fjerne medarbejdere, når din organisation ændrer sig. Der er ingen binding, så du kan skalere din løsning op og ned fra måned til måned.

Opgradér midt i måneden

Hvis dit forbrug er større end forventet, så kan du opgradere i løbet af måneden. Du betaler for din eksisterende pakke og for den nye pakke - men kun for de dage der er tilbage i måneden

0 kr. i oprettelse og nul gebyrer

At betale for at blive kunde er ligesom at betale entré i et supermarked. Hos os finder du ingen skjulte gebyrer eller "det med småt".

Ingen binding

Vi holder os fra binding. Fordi vi ved, at du hver dag kan vælge at forlade os, gør vi os i stedet umage – hele tiden.

Pakker

OBS det er ikke længere muligt at købe disse pakke. Vil du købe mobiltelefoni så se www.relatel.dk/mobiltelefoni

Udlandstelefoni

Få et overblik over priserne på udlandstelefoni med Mobil Plus og Mobil.
Her er en liste over operatører i udlandet med TDC's netværk

Mobil Plus

Med Mobil Plus har du adgang til at roame i hele verden. Med i pakken får du en masse tale og data i udlandet + fri tale fra Danmark til Kina. Mobil Plus udlandspakke

Andre udlandspriser

Her kan du se opkaldsudgiften og prisen på Firmafon Mobils udlandstelefoni. 

Andre udlandspriser