<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lande i EU-mobilpakkerne

Hele EU/Norden

Ring i landene og fra Danmark til lande i EU/Norden som en del af EU-mobilpakken.

Bonus

Vi har tilføjet nogle lande udenfor EU/Norden. I disse kan du ringe i landet til Danmark, andre lande i europa og internt i landet. Men ikke fra DK til landet.

Hvis du har data med i din EU-mobilpakke, kan du også bruge den i disse lande.

Du kan ringe i landet og fra Danmark til de lande, der er markeret med fed (EU/Norden). I de andre bonuslande er det kun opkald i landet, der er del af pakken:

Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien & Herzegovina, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig (Fransk Guyana), Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Guernsey,  Holland, Irland, Island, Italien, Jersey, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Makedonien, Norge, Polen, Portugal (Azorerne), Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien (Kanariske øer), Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn & Østrig


Se EU-mobilpakker

Du køber EU-mobilpakker på vores prisside. Du kan naturligvis ændre abonnement fra måned til måned eller opgradere fra DK-mobilpakke til EU-mobilpakke midt i måneden, hvis fremtiden byder på rejser.

Se pakker

Hvilke lande er med?

Vi har to kategorier af lande i pakkerne:

EU/Norden:
Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig (Fransk Guyana), Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Østrig, Polen, Portugal (Azorerne), Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien (Kanariske øer), Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland og Ungarn.

Andre lande i Europa 1:
I bonuslandene kan man kun bruge pakkerne ved rejser i de lande og ikke fra Danmark til de lande.
Albanien, Andorra, Bosnien & Herzegovina, FærøerneGrønlandGuernsey, Jersey, Kosovo og Makedonien.

Er der noget med småt?

Der er ikke noget der står med småt - og Firmafon har ingen opkaldsgebyrer og den slags. Men der er nogle ting, du skal være obs på, hvis du vil undgå en ekstraregning:

Når det gælder opkald fra Danmark til udlandet, så er det kun EU/Norden, der er med i EU-mobilpakkerne. For andre lande gælder normal udlandstakst.

Der følger max. 2000 SMS/MMS med i EU-mobilpakker. 

Tale udover pakke (i DK/EU): 1 øre/sek.
SMS udover pakke (i DK/EU): 20 øre/stk.
MMS udover pakke (i DK/EU): 2 kr/stk
Data udover pakke (i DK/EU)10 øre per MB 

Betalingsnumre/servicenumre er (ligesom i Danmark) ikke med i den fri tale.

EU-mobilpakkerne indholder en samlet datamængde og af denne mængde er det kun en vis del, der kan bruges i EU uden for Danmark. Det fremgår af oversigten, når du skal købe.

Dataforbrug ud over pakken kan hurtigt koste dyrt. Vi advarer, når du har brugt 80% og 100% af pakken. Når du når grænsen, så lukker vi for data (med mindre jeres administrator har ændret det til, at det skal fortsætte). 

Hvis du er på et skib, f.eks Oslobåden, så vær opmærksom på at skibsroaming er dyrt, hvis du er udenfor landenes netværk.

EU-mobilpakker er forudsætningen for at kunne roame i andre lande end EU også. Med en DK-pakke du kun modtage/foretage udlandsopkald i Danmark, men ikke i udlandet.