<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Udlandspakke 1 – Fri tale + 2 GB data

Opkald fra danmark til EU/Norden

Med vores udlandspakke får du fri tale fra Danmark til EU/Norden. Du kan se listen med lande nederst på siden. Vær opmærksom på at opkald til resten af Europa 1 ikke er med i udlandspakken, når det gælder opkald fra Danmark.

Fri tale kun EU/Norden
Opkald fra Europa 1 til Danmark og resten af Europa 1

Du får fri tale med udlandspakken, når du ringer fra et af landene i zonen "Europa 1" til Danmark eller et af de andre lande i "Europa 1". Du kan se listen med lande nederst på siden.
Fri tale i Europa 1

2 GB Data i Europa 1
I vores mobilpakke inkluderer vi 2 GB data i hele Europa 1. Så kan du tjekke e-mail og bruge din telefon som navigation uden at frygte en stor regning.

2 GB i Europa 1 (inkl. Norden/EU)
Hvad koster det så?
Udlandspakken inkl. data er en del af to danske pakker:

Vores danske 25 GB/Fri tale-abonnement og 100 GB/Fri tale-abonnement. Så når du er hjemme, har du vores største pakker med fri tale til og fra Danmark, meget data samt fri SMS/MMS.

Prisen for 25 GB/Fri tale inklusiv den store udlandspakke er 299 kr./md.

Prisen for 100 GB/Fri tale inklusiv den store udlandspakke er 399 kr./md.

Vi har som altid ingen binding eller gebyr.
299/399 kr. pr. måned

Alle priser er ekskl. moms.
OBS: SMS til og fra Europa 1 er ikke med i pakken.

Udlandspakke 2 – Fri tale uden data
Opkald fra danmark til EU/Norden

Med vores udlandspakke får du fri tale fra Danmark til EU/Norden. Du kan se listen med lande nederst på siden. Vær opmærksom på at opkald til resten af Europa 1 ikke er med i udlandspakken, når det gælder opkald fra Danmark.
Fri tale Kun EU/Norden
Opkald fra Europa 1 til Danmark og resten af Europa 1

Du får fri tale med udlandspakken, når du ringer fra et af landene i zonen "Europa 1" til Danmark eller et af de andre lande i "Europa 1". Du kan se listen med lande nederst på siden.
Fri tale i Europa 1
Data i Europa

Der følger ikke data med denne pakke.
0 GB
Hvad koster det så?
Udlandspakken med Fri tale (uden data) er en del af vores 12 GB/Fri tale-pakke. Så når du er hjemme, har du vores største pakke med fri tale til og fra Danmark, 12 GB data samt fri SMS/MMS.

Prisen for 12 GB/Fri tale inklusiv udlandspakke 2 er 199 kr./md. Vi har som altid ingen binding eller gebyr.
199 kr. pr. måned

Alle priser er ekskl. moms.
OBS: SMS til og fra Europa 1 er ikke med i pakken.

Køb udlandspakkerne

Køb Udlandspakken med fri tale ved at vælge 12 GB/fri tale-pakken og køb Udlandspakken med fri tale + 2 GB data ved at vælge 25 GB/Fri tale-pakken.

Køb nu

Lande i udlandspakkerne

Bonus

Ring fra Danmark til lande i EU/Norden som en del af udlandspakken.

Hele Europa

Ring i landet til Danmark, andre lande i europa og internt i landet.

Europa 1 lande:
Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien & Herzegovina, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig (Fransk Guyana), Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Guernsey,  Holland, Irland, Island, Italien, Jersey, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Makedonien, Norge, Polen, Portugal (Azorerne), Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien (Kanariske øer), Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn & Østrig
NB: Du kan også ringe fra Danmark til de lande der er markeret med fed (EU/Norden). I de andre lande er det kun opkald i landet, der er del af udlandspakken.

Hvilke lande er med?

Vi har to kategorier af lande i udlandspakkerne:

EU/Norden:
Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig (Fransk Guyana), Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Østrig, Polen, Portugal (Azorerne), Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien (Kanariske øer), Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland og Ungarn.

Europa 1:
Alle lande i kategorien EU/Norden plus disse lande:
Albanien, Andorra, Bosnien & Herzegovina, FærøerneGrønlandGuernsey, Jersey, Kosovo og Makedonien.

Er der noget med småt?

Der er ikke noget der står med småt - og Firmafon har ingen opkaldsgebyrer og den slags. Men der er nogle ting, du skal være obs på, hvis du vil undgå en ekstraregning:

Når det gælder opkald fra Danmark til udlandet, så er det kun EU/Norden, der er med i udlandspakken. For andre lande gælder normal udlandstakst.

SMS er ikke en del af pakken. MMS-data er heller ikke med, med mindre du vælger pakken med 2 GB data. Betalingsnumre/servicenumre er (ligesom i Danmark) ikke med i den fri tale.

Dataforbrug ud over pakken kan hurtigt koste dyrt. Vi advarer, når du har brugt 80% og 100% af pakken. Når du når grænsen, så lukker vi for data (med mindre jeres administrator har ændret det til, at det skal fortsætte).

Hvis du er på et skib, f.eks Oslobåden, så vær opmærksom på at skibsroaming er dyrt, hvis du er udenfor landenes netværk.