Mobiltelefoni

Få fair priser og nem administration med Firmafons mobiltelefoni. Så kan du have din virksomhed med i lommen, når du er ude af kontoret.

products-top

3 af vores mange fordele

Ingen binding eller gebyrer

Hos Firmafon er det den gode service, der binder dig. Vi tror ikke på at binde vores kunder med klausuler og alt muligt med småt. Du skal være kunde, fordi du kan li’ os og fordi vi har de bedste produkter.

Flexible pakker

Hos Firmafon ved vi, at “fri data og tale” kan blive dyrt i længden, da I ofte kommer til at betale for noget, I aldrig bruger. Vi vil heller sammensætte pakkerne efter jeres behov og så kan I altid justere.

Smartphone app

Tag Firmafon med i lommen. Med Firmafons app har I adgang til en række essentielle mobilfunktioner. Tjek dit forbrug, find din kollegas nummer, se opkaldslister og meget mere.   

Mobil vs. Mobil Plus

Mobil er til dig, der skal have god dækning, fantastiske vilkår og fair mobilabonnementer, der (kun) skal kunne bruges i Danmark.

Mobil Plus er proppet med ekstraværdi. Du kan roame i udlandet og får fri tale og data i en masse lande med i pakken. Du får også datadeling og Webkald, så du kan klare dine opkald direkte i din browser.

Mobil

Mobil Plus

Ring gratis til danske numre med Webkald 

Brug din browser som telefon. Lav gratis opkald til almindelige danske numre og modtag dine opkald direkte i Firmafons web-app. Så kan du være i kontakt med dine kunder – uanset hvor du befinder dig i verden og uden du behøver en telefon.

Datadeling

Med Mobil Plus kan du få et Datadeling-simkort, som deler din mobilpakkes data med din telefons simkort. På den måde har du et simkort, du kan benytte til din tablet, uden at du behøver købe en datapakke.

Udland: Fri tale og data med Udlandspakken

Med i Mobil Plus får du fri tale og en masse data i Europa. Hvis du vælger Telenors netværk får du også USA data/tale. Og så kan du ringe frit fra Danmark til bl.a. Kina og USA – uanset hvilket af vores netværk, du bruger.

Optage opkald 

Optag indgående og udgående opkald. Så kan I afgøre tvivlssituationer ved mundtlige aftaler og lytte til, hvad der kan forbedres i samtalerne.

Udlandstelefoni fra udlandet (roaming)

Få adgang til at roame og kom i kontakt med dine kunder og kolleger, når du rejser. Med Mobil Plus får du en udlandspakke med fri tale og en masse data i Europa. Og du får fair priser på dit forbrug i resten af verden.

Udlandstelefoni fra Danmark

Kom i kontakt med hele verden gennem Firmafons udlandstelefoni. Se de fair priser på firmafon.dk/udland

4G-tale

Med 4G-tale (også kendt som VoLTE) kan du foretage telefonsamtaler over 4G-netværket, som før kun blev brugt til data. (NB: Kun i pakker med Telenors netværk)

Wifi-opkald

Med Wifi-opkald kan du ringe ved at bruge din telefon sammen med dit (stabile) wifi-netværk. (NB: Kun i pakker med Telenors netværk)

Se kollegers status

Se om dine kolleger er optagede på telefonen. Du kan både se, når de taler i opkald via hovednummeret og direkte til deres telefon. (Kræver Omstilling eller Omstilling Plus)

Ring ud fra hovednummer

Du kan vælge at modtageren skal se dit hovednummer eller dit mobilnummer, når du ringer ud. (Kræver Omstilling eller Omstilling Plus)

Funktionerne Klik for at ringe + Ring ud fra mobil

Du kan ringe ud fra Firmafons web-app med Klik for at ringe og Ring ud-funktionerne. Så er det nemt at ringe tilbage til et mistet opkald eller en ny kunde.

Ingen binding

Vi holder os fra binding. Fordi vi ved, at du hver dag kan vælge at forlade os, gør vi os i stedet umage – hele tiden.

0 kr. i oprettelse og nul gebyrer

At betale for at blive kunde er ligesom at betale entré i et supermarked. Hos os finder du ingen skjulte gebyrer eller "det med småt".

Tilpas pakkerne fra måned til måned efter behov

Med Firmafon Mobil kan du nemt tilføje og fjerne medarbejdere, når din organisation ændrer sig. Der er ingen binding, så du kan skalere din løsning op og ned fra måned til måned.

Opgradér midt i måneden

Hvis dit forbrug er større end forventet, så kan du opgradere i løbet af måneden. Du betaler for din eksisterende pakke og for den nye pakke - men kun for de dage der er tilbage i måneden

Automatisk betaling

Alle betalinger sker automatisk via kreditkort eller gennem LeverandørService. Du bliver aldrig straffet med rykker- eller betalingsgebyrer og du får én letforståelig faktura hver måned via e-mail.

Overblik over forbrug

Du får et grafisk forbrugsoverblik, så du altid kan følge med i medarbejdernes forbrug og undgå ubehagelige overraskelser. Du mixer og matcher selv pakker, så alle dine medarbejdere får den pakke, de har brug for.

Smartphone app

Tag Firmafon med i lommen. Med Firmafons app har I hurtig adgang til en række essentielle mobilfunktioner. Aflyt telefonsvarerbeskeder, tjek dit forbrug, se opkaldsliste, find dine kollegaers mobilnumre og meget mere.

Gratis nummerflytning

At skifte mobiludbyder skal være nemt og omkostningsfrit. Du bestemmer, hvornår du ønsker nummeret skal flyttes. Til en bestemt dato, hurtigst muligt eller efter endt binding.

Beregn din pris

Du beregner din pris ved at vælge netværk, dækning i udlandet og datapakke i nedenstående beregner.

Se hvor nemt I skifter til Firmafon

Vi har lavet en intro til, hvordan du sætter Omstilling op. Videoen tager 3,5 minut... så bliver det vist ikke hurtigere.

Udlandstelefoni

Få et overblik over priserne på udlandstelefoni med Mobil Plus og Mobil.
Her er en liste over operatører i udlandet med Telenors netværk og TDC's netværk.   

Mobil Plus

Med Mobil Plus har du adgang til at roame i hele verden. Med i pakken får du en masse tale og data i udlandet + fri tale fra Danmark til fx Kina og USA Mobil Plus udlandspakke

Andre udlandspriser

Her kan du se opkaldsudgiften og prisen på Firmafon Mobils udlandstelefoni. 

Andre udlandspriser

FAQ

Hvilket netværk skal jeg vælge?

Der er fordele ved pakker med både TDCs netværk og Telenors netværk. 

Telenor er 10 kroner billigere og på grund af vores indkøbspriser har de en smule mere i pakken (bl.a. wifi-kald og USA data). Til gengæld er TDC i 2017 valgt til Danmarks bedste mobilnetværk af Teknologisk Insitut. 

Det afgørende bør være, hvordan dækningen er, der hvor du opholder dig mest. Det kan du se på vores netværksside.

Hvad med udlandstelefoni?

Med Mobil Plus har du adgang til at roame i hele verden. Og med i pakken får du en masse tale og data i udlandet + fri tale fra Danmark til fx Kina og USA.

Se hvilke lande der er med i udlandspakken i Mobil Plus. 
Du kan se alle andre udlandspriser her.

Er der bindinger eller gebyrer?

Nej. Du betaler pr. måned og kan til enhver tid lukke dine abonnementer. 

Vi har ingen binding. Vi vil hellere have, at du bliver, fordi du er glad for det, vi leverer. 

O kr. i oprettelse. Vi mener at betale opstartsgebyr for at blive kunde er som at betale entré i et supermarked. 

Ingen gebyrer. Vi mener ikke, at det er fair at skulle betale for andet end produktet.

Hvordan opgraderer jeg mit abonnement?
Når du skal opgradere dit abonnement, enten fordi du har opbrugt al din data i indeværende måned, eller hvis du ønsker at opgradere dit abonnement til en større pakke (fx. en med udlandtelefoni) til næste måned, så skal du gøre følgende - klik her
Hvordan kan jeg ringe kunden op direkte fra app'en?
Nu slipper du for at indtaste et ottecifret nummer på din telefon, når du vil ringe tilbage til en kunde eller ringe til en kollega. Du kan i stedet "klikke for at ringe" eller tryke "Ring ud". Super nemt! Se udførlig guide her

Bliv kontaktet af Firmafon

Har du spørgsmål til systemet, priser eller hvordan du kan bruge Firmafons løsninger til at skabe bedre relationer?

Så udfyld formularen.

Vi kontakter dig indenfor 2 arbejdstimer – og selvfølgelig hurtigere, hvis vi kan nå det.