Sales Executive

Mathias Frøslev

Inspirator og sælger. Sammen med resten af account managerne, bestrider Mathias posten som rådgiver- og inspirationskilde overfor fremtidige kunder i Firmafon. Mathias elsker, når en kunde ender samtalen med ordene “Tak fordi du ringede” og når alle teams går sammen om at fejre succeserne.

Riskognings-idealist og novice i østens yoga. Både ristilberedning- og kroppen er ifølge Mathias begge templer, der bør værnes om. Hans bedre halvdel er iraner og derfor ved Mathias, hvordan ris kan smage, hvis man forstår sig på kogetider og tålmodighed. For nylig startede han op til yoga. Til fyraften kan du derfor med jævne mellemrum finde ham i gang med at udstrække samtlige led og muskler i smidighedens tegn. 

Kreativitetens epicenter. I Mathias fritid bliver der arbejdet med sanserne. For nyligt startede han til klaver og på væggen hjemme hos ham og kæresten hænger der malerier fra Mathias egne penselstrøg. Han laver også parfumer og indtager derved en overlegen førsteplads på fantasifulde fritidsbeskæftigelser. 

‹ Tilbage til Om Os