Sales Inbound Executive

Mathias Amholt Elsgaard

Løjtnant og kontaktskaber. Mathias, AKA “Løjtnanten” (ingen ved hvor navnet kommer fra) er andet medlem af team Inbound. Sammen med Nicolaj varetager han kontakten til alle de, der vil vide mere om, hvilken forskel Firmafon kan gøre for deres virksomhed.

Med fortid i livgarden og et blødt punkt for Nik & Jay. Med 4 måneder tilbragt foran Amalienborg som en del af Løjtnantens værnepligt, kender han efterhånden hver en sten på slotspladsen (og eftersigende også Kronprinseparrets daglige rutiner). Med stor affektion for Nik Og Jay, kan du være sikker på, at guldkæder og svedbånd findes frem, når de to herrer spilles på Firmafon-anlægget.

Han er Barcelona-fan og dobbelttjekker alt, der kan låses. Mathias er Barcelona-fan med stort B. B som i bold og baner og alt, der ellers forbindes med en sportsgren få vil ønske at battle Mathias i. Til bonusinfo er han vild med at dobbelttjekke om steder, der låser (såsom døre og telefoner) nu i virkeligheden er låst. Vi føler os derfor altid sikre, når vi går fra kontoret. 

‹ Tilbage til Om Os