Firmafon
Ring 71 99 99 99

Kom med i vores kundepanel

Hjælp os med at skabe fremtidens Firmafon og få tidlig adgang til nye funktionaliteter. Meld dig ind i vores kundepanel.

I vores kundepanel bliver du inddraget i udviklingen af et nyt produkt. Det kan være ved at komme med idéer til funktioner eller ved at teste noget, der allerede er lavet, inden det kommer ud til andre.

Hvad melder jeg mig til?
Ved at tilmelde dig siger du ja til at få en mail fra os (max. én gang om måneden).

I mailen kan du tilmelde dig en konkret aktivitet. Vi skriver altid hvad det er, hvordan det foregår og hvor meget tid det vil kræve. 

Eksempler på aktiviteter:
Brugerflade-test (ca. 15 minutters test hvor du deler skærm med vores flinke produktchef Harry, og I gennemgår en ny funktion eller aktiveringsflow)
Betatester i din virksomhed (her får du adgang til nye features og skal have lyst til at melde forbedringsmuligheder tilbage) 
Nerd alert! (Vi elsker nørder og vil gerne nørde sammen med dig. Det kan fx være, at du er statistiknørd og gerne vil bruge ekstra tid på at give feedback til et statistikmodul)

Vi arbejder hele tiden på at forbedre Firmafon
Det gør vi på flere måder:

- Kundefeedback fx. til vores kundeserviceafdeling bruger vi til at forbedre det eksisterende.
- Kundeønsker bruger vi til at vælge hvilke nye produkter der skal laves.
- Brugerinddragelse benytter vi i selve udviklingen af produktet.

Vi håber, at du har lyst til at være med til at skabe et endnu bedre Firmafon.

Tilmeld dig kundepanelet

Har du et ønske eller en idé?

Vil du gerne have at vi udvikler lige præcis din idé. Så sig den højt. Vi elsker kundeønsker og bruger hele tiden kundeidéer og ønsker til at udvikle nye produkter.

Send dit ønske