Head of Creative

Kia Høier

Akademi-pioner og eventskaber. Kia er ophavskvinde til Firmafon Akademiet. Her kan både kunder og potentielle kunder uddanne sig i kundeservice for at forbedre deres forretning. Kia inviterer også gerne til events og webinarer, hvis det mere er din kop te. Hun elsker, når flere bliver klogere ved at opdage guldet i gladere kunder.

A-list-kendis-kender. Byd ikke Kia på kaffe, for hun drikker te på selv den varmeste sommerdag. Du kan derimod forvente et kommentarspor af dimensioner, hvis du leder efter ny sladder om de kendte. Ikke Keld og Hilda-kendte, men blandt Hollywoods ægte A-stjerner. Her har Kia et urimeligt kendskab til alt fra Paris Hiltons forfatterskab (?!) til Victoria Beckhams manglende smil på den røde løber. 

Ser verden som en 2-årig. Væk fra sladderspaltens kulørte sider, bruger Kia tiden med togbaner og børnelegetøj. Hun er mor til en dreng på to, hvorfra verden opleves igennem. Musiksmagen - til gengæld - den forbliver plantet i poppens genre. Dog er hun large og vil høre alt der rimer på Meyonce og Sihanna.

 

  

‹ Tilbage til Om Os