Firmafon
Ring 71 99 98 60

Et bedre alternativ til IP-telefoni

Skift din virksomheds IP- og fastnettelefoni ud med Firmafon og få en smart telefoniløsning, så du altid har opkaldene lige ved hånden. 

✓ Omstillingsløsninger
Omstil opkald direkte fra din browser eller smartphone og giv kunderne en god oplevelse. 

✓ Mobiltelefoni
Ligegyldig om du skal bruge telefonen i udlandet, vil have fri tale og data, eller du foretrækker en mere simpel løsning, har vi den rette mobilpakke til dig.

✓ Chat
Du får samlet dine chats fra Facebook Messenger og jeres hjemmeside ét sted. Så kan I fokusere på det, der er vigtigt – nemlig kunderne.

✓ Kundetilfredshedsmåling
Du får øjeblikkelig indsigt i jeres kunders oplevelse, når de har været i kontakt med jer. Så ved I, hvilke kolleger der fortjener et ekstra klap på skulderen.

✓ Fuld fleksibilitet
Vi har ingen binding eller skjulte gebyrer. Du kan skalere din løsning op og ned fra måned til måned – alt efter behov.

Bliv kontaktet af Firmafon

Udfyld formularen og en af vores sælgere giver dig et kald inden for 2 arbejdstimer – selvfølgelig hurtigere, hvis muligheden byder sig.

Nem omstilling

Arbejder du hjemme, kan du nemt få viderestillet opkald til dig på din mobil og det samme den anden vej - du kan også nemt viderestille opkald til din kollegas mobil på farten. 

Telefoni i skyen

Firmafon er avanceret teknologi i en nem og brugervenlig indpakning. Du kan selv opsætte det hele online ved få klik, og du er ikke afhængig af dyre teknikere. Opdateringer og nye funktioner rulles ud til kunderne – uden merpris. Læs mere om telefoni i skyen her

Ingen binding

Firmafon er prissat, hvor alle kan være med. Der er ingen oprettelsesgebyrer, binding eller gebyr for viderestilling til medarbejdernes mobiler. Vælg den pakke, der passer til dine behov. Se alle priser her.

Over 4.000

... virksomheder bruger allerede Firmafon.

trustpilot-score

9.4 ligger vores Trustpilot-score på

Trustpilot
firmafons-kundetilfredshedsmåling

97 % gav os en glad smiley i hele 2018

Firmafons kundetilfredshedsmåling
gennemsnitlige-ventetid

28 sekunder var vores gennemsnitlige svartid i 2018

Gennemsnitlige ventetid

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspirerende case-historier, et indblik i fremtidens telefoni og viden om, hvordan kommunikationsplatforme kan bygge gode kunderelationer.