Integrér systemer med Firmafon

Med Omstilling kan du bruge vores åbne API og med Omstilling Plus kan du bruge Firmafons integrationer til at integrere med dine egne systemer. Så får du alle kundernes informationer op på skærmen, når de ringer. Det giver kunden en bedre oplevelse – og du får mere tid til at lave god service.
Se hvordan Morfars.dk bruger udvidelser

Morfars.dk bruger Firmafons integrationer til at give deres kunder en super service

Integrationer til andre systemer

Omstilling Plus giver jer adgang til Firmafon Integration. Integrationer viser relevante oplysninger om den kunde, der ringer fx fra jeres webshop-, økonomi- eller supportsystem. Så sparer du tid og slipper for manuelt at skulle finde kunden i forskellige systemer.

Se hvordan Shopify udvidelsen virker
Se hvor nemt du aktiverer udvidelserne

Shopify ordre

integration-til-magento

Vores integration til Magento gør det muligt automatisk at få vist en kundes ordre, når I modtager opkald. Ordrerne søges frem via kundes telefonnummer.

Herved har du let adgang til relevant og opdateret information om dine kunder, når de ringer ind. Oplysningerne benyttes kun til visning. Integrationen udbydes af Firmafon og er omfattet af vores generelle vilkår og betingelser.

Læs mere om Magento

integration-til-e-conomic

Vores integration til e-conomic gør det muligt automatisk at få vist en kundes fakturaer, når I modtager opkald. Integrationen søger efter kundens telefonnummer i kontakterne i e-conomic, og viser fakturaerne på kaldet i Firmafon.

Herved har du let adgang til relevant og opdateret information om dine kunder, når de ringer ind. Oplysningerne benyttes kun til visning og bliver ikke gemt på vores servere. Integrationen udbydes af Firmafon og er omfattet af vores generelle vilkår og betingelser.

Læs mere om e-conomic

shopify-70-nummer-firmanummer-telefon-omstilling-telefonomstilling-god-kundeservice-ip-telefoni-iptelefoni-firmatelefoni-erhvervstelefoni-mobilomstilling-mobil-omstilling.png

Vores integration til Shopify gør det muligt automatisk at få vist en kundes ordre, når I modtager opkald. Ordrerne søges frem via kundes telefonnummer.

Herved har du let adgang til relevant og opdateret information om dine kunder, når de ringer ind. Oplysningerne benyttes kun til visning og bliver ikke gemt på vores servere. Integrationen udbydes af Firmafon og er omfattet af vores generelle vilkår og betingelser.

Læs mere om Shopify

gmail-firmafon-70-nummer-firmanummer-telefon-omstilling-telefonomstilling-god-kundeservice-ip-telefoni-iptelefoni-firmatelefoni-erhvervstelefoni-mobilomstilling-mobil-omstilling.png

Firmafons Gmail-integration udgår og kan desværre ikke bruges fra d. 31. december 2019.

Med Gmail-integration får du en en oversigt over e-mails, du har udvekslet med den person, der ringer. Herved har du let adgang til relevant og opdateret information om dine kunder, når de ringer ind.

Integrationen søger i din mailboks efter mails indeholdende telefonnummer eller e-mail for den valgte kontakt og viser dem på skærmen. Oplysningerne benyttes kun til visning og bliver ikke gemt på vores servere. Integrationen udbydes af Firmafon og er omfattet af vores generelle vilkår og betingelser

Læs mere om Gmail
.

integration-til-Zendesk

Vores integration til Zendesk gør det muligt automatisk at få vist tickets fra Zendesk, når I modtager opkald. Integrationen søger tickets frem fra Zendesk, hvor kundens telefonnummer fremgår. Herved har du let adgang til relevant og opdateret information om dine kunder, når de ringer ind. Oplysningerne benyttes kun til visning og bliver ikke gemt på vores servere. Integrationen udbydes af Firmafon og er omfattet af vores generelle vilkår og betingelser.
Læs mere om Zendesk

Du kan også se Firmafons opkald inde i Zendesk, hvis du bruger Firmafons app i Zendesk Marketplace. Med Firmafons app kan du omstille og afslutte opkaldet, melde dig ind og ud af grupper, samt bestemme hvilket nummer du viser, når du ringer ud via din telefon, hvis du har mobilabonnement hos Firmafon.
Læs mere om app'en

integration-til-Office-365-Outlook

Med Office 365 Outlook integration får du en en oversigt over e-mails, du har udvekslet med den person, der ringer. Herved har du let adgang til relevant og opdateret information om dine kunder, når de ringer ind.

Integrationen søger i din mailboks efter mails indeholdende telefonnummer eller e-mail for den valgte kontakt og viser dem på skærmen. Oplysningerne benyttes kun til visning og bliver ikke gemt på vores servere. Integrationen udbydes af Firmafon og er omfattet af vores generelle vilkår og betingelser.

Læs mere om Outlook

Gør som 30.000 andre

Mere end 30.000 personer har læst vores udviklerblog, signet op til en udviklerkonto eller hentet informationer om det åbne API. Du kan være med i udviklingen på dev.firmafon.dk

Gode idéer?

Vi elsker at få feedback på vores software – og bruger ofte kundernes ønsker til at udvikle nye features. Så hvis du har en idé til en funktion, som det ville være dumt ikke at lave, så send en mail med din idé til kundeservice@firmafon.dk 

test-code.png