Content Marketing Manager

Helle Marie Vad Jespersen

Den alsidige ordsmed. Har du læst en blogpost fra Firmafon, så er der stor sandsynlighed for, at Helle skrev den. Hun står for Firmafons indhold og mestrer produktion af artikler, videoer, brochurer og e-bøger. Helle elsker at tale med mennesker og hun bliver også helt vildt glad, når hun ser, at det hun laver, har en effekt.

Bezzerwizzer og kageafficionado. Helles favoritdag er torsdag (kagedag). Og hvis hun er ekstra heldig, så spilles der også Creedence Clearwater Revival på kontorets Sonos-anlæg. Hun startede som studentermedhjælper hos Firmafon, fordi hun ville være et sted med sjæl, god kultur (og nutellaordning). Nu spreder hun god stemning –  i hverdagen, i festudvalget og når hun opildner til hygge og bezzerwizzer.

Man kan tage Helle ud af Sønderjylland, men ikke Sønderjylland ud af Helle. Som ægte tøndringe (ja, det hedder det!) kan du altid regne med Helles indgående kendskab til grænsehandel og smukke sønderjyske ord som møjn =godmorgen/hej, bom = slik og pusser = hjemmesko. Hendes motionslyst tog hun med fra barndomsbyen, hvor hun (for længe siden) løb halvmarathon (og ja, der er hele 21 km rundt om Tønder).

‹ Tilbage til Om Os