<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Omstilling telefoni

Udfyld formularen

Du kommer i gang på et øjeblik – og skal ikke engang indtaste kreditkort. Firmafon Omstilling virker med alle numre og telefoner. Du kan bruge det, uanset hvilket selskab du har.

Gratis omstilling

Prøv gratis i 30 dage

Når du har udfyldt formularen, får du en mail med en guide til, hvordan du bruger Firmafon Omstilling og kan frit teste det i 30 dage. Selvfølgelig uden at det påvirker din normale telefoni.

Virksomhedstelefoni og omstilling

Træf din beslutning

Efter prøveperioden kan du vælge at beholde Firmafon Omstilling, ellers lukker det automatisk ned af sig selv.

Prøv Firmafon

I kraft af din tilmelding bekræfter du, at du har læst og er enig i Firmafons vilkår og betingelser.

Alt inkluderet i prøveperioden

Du får automatisk tildelt et hovednummer til virksomheden. Det kan du bruge til at modtage opkald og teste funktioner. Efter prøveperioden kan du beholde nummeret, vælge et nyt eller flytte dit eget.

Ubegrænset antal medarbejdere

Tilknyt alle de medarbejdere, du har brug for. Viderestil opkald til ringegrupper og telefonkæder. Firmafon har altid fri viderestilling til almindelige danske numre. Det gælder også i prøveperioden.

Fri omstilling mellem kollegaer

Send stafetten videre direkte fra app.firmafon.dk eller fra mobilen. Du kan nemt stille et opkald om til kollegaer eller grupper. Og med Omstilling Plus får du redskaber til at gøre din kundeservice bedre og hurtig.

Læs mere om Omstilling og Omstilling Plus og find prisen, der passer til dit behov. Prøveperioden er selvfølgelig gratis, men så ved du, hvad det vil koste, når du forelsker dig i systemet og skifter til Firmafon.

Derfor får du selvfølgelig Firmafon uden bindinger og skjulte gebyrer. Og du får en kundeservice, som kan hjælpe dig med det samme – uden at du skal vente i lang kø.

Det er revolutionerende ligetil!

læs vores manifest

Firmatelefoni og omstilling