Fullstack-udvikler til komplekse telefoniløsninger

Vil du være med til at udvikle moderne telefoni-, chat- og kundeserviceløsninger, der hjælper tusinder af virksomheder og kunder hver dag?

Hvem er Firmafon 

Hos Firmafon har vi siden opstarten i 2010 surfet på en brusende iværksætterbølge, for selvom vi har etableret os trygt og godt på det danske marked, ønsker vi hele tiden at blive bedre. Vi vil have de fede features, for vores kunder skal have det bedste af det bedste.

Du kan potentielt komme til at arbejde med alle tekniske discipliner på vores platform. Hvilke områder du kommer til at sidde med afhænger af dine interesser og kompetencer. 

Firmafon – vi er revolutionerende ligetil

Firmafon er startet i 2010, og vores telefoniløsninger er rygraden i tusindvis af virksomheders daglige kommunikation med deres kunder. I dag har vi mere end 4000 kunder og 30 ansatte i vores lyse lokaler på Østerbro. Tror du os ikke? Så se det hele på 1 minut og 16 sekunder lige her!

Vi er af den overbevisning, at der skal være plads til fritid og hobbyer. Vi er derfor også fleksible med arbejdstider, så du kan arbejde hjemme nogle dage.

 

Læs mere om jobbet og teknologierne her

Som full stack-udvikler kan du gribe de opgaver, du synes er spændende. Vi arbejder agilt, fordeler nye opgaver i udviklingsteamet og taler om, hvad der skal ske i den kommende uge.

Vores systemer kører på Ruby on Rails, FreeSwitch og Elixir. Hvis du ikke kender dem, lærer du det hurtigt. Når du er klar, skal du være med til at udvikle og se nye muligheder, der styrer omstillingsfunktioner, abonnementer, fakturering, nummerportering og simkort for vores kunder.

Hvis du ønsker at favne både vores backend- og frontend-udvikling, kan du også være med til at designe i React, som både kører fra browser og vores Electron-app. En del af vores telefoni kører på vores eget jern, og resten kører hos Amazon.

 

Solid erfaring med backend og god smag for frontend

Du behøver ikke mestre alle de teknologier, vi bruger, men så længe du har erfaring med et objektorienteret framework, kan vi hurtigt lære dig vores systemer at kende. Vi lægger til gengæld vægt på følgende:

  • Du har som minimum 5 års erfaring med programmering i objektorienteret framework – det kan fx være Ruby on Rails eller tilsvarende.
  • Du har solid erfaring med et JavaScript framework som React el.lign.
  • Du har gerne erfaring eller baggrund fra telebranchen eller andre systemer med lignende kompleksitet.
  • Du kan også bringe erfaring med som C#, PHP, C++ eller lignende.

Som person er du nysgerrig, initiativrig, selvstændig og ikke mindst kreativ, så du kan være med til at finde løsninger til de mange forskellige udfordringer, vi griber hver dag.


En sjov hverdag med et humoristisk team

Lige nu sidder dine nye kolleger klar til at tage imod dig. Vi har en kultur, hvor vi taler om vores succeser, men også de fejl, vi laver – for dem laver vi alle. Vi tror på, at det er humøret, der driver værket, og det skal være rart at arbejde her. Så vi gør os umage med at sikre os, at vores arbejde er meningsfuldt og sjovt. Målet er, at vi glæder os til at komme på arbejde hver morgen (også mandag).


Se værdierne og læs mere om at være
en del af Firmafon-holdet
Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Kyed på tlf.71 96 33 63. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sådan ansøger du

Vi kalder løbende til samtale, så send din ansøgning + CV hurtigst muligt til mkyed@firmafon.dk