logo-firmafon-traeningsprogram.jpg
1. MÅNED

Mål baseline

Gør som du plejer, men aktiver kundetilfredshedsmålingen, så du kan måle din eksisterende kundeservice, når første måned er slut. Vi guider dig igennem hele forløbet.

Hvis du allerede kender din smiley-score og bare gerne vil igang med træningen, så har du mulighed for at tyvstarte, Psst... vi siger det ikke til nogen. Meld dig til her.

2. MÅNED

Gå i træning

Lav de anbefalede opsætninger i Firmafonsystemet. Hold en workshop med medarbejderne. Vi leverer drejebog og en times træningsvideo. Brug de mails, som vi sender med inspiration og guides til at blive bedre.
3. MÅNED

Mål resultatet

Giv den gas med hvad I har lært! Det er denne måned, hvor kundetilfredsheden skal være mindst 90 %. Mål din forbedrede kundeservice, når måneden er slut.

 

Prøv Firmafon

Jeg giver hermed samtykke til, at Firmafon kan kontakte mig via mail, sms og opkald med nyheder om telefoniprodukter og kundeservice.
Proces

Tilmeld dig

Træningsprogram på mail

90% glade kunder

Hvad får du ud af det?

1. Du får bedre telefonisk kundeservice i din virksomhed!

2. Du undgår at miste opkald fra potentielle kunder

3. Du forøger dine chancer for, at de eksisterende kunder kommer igen.

Det er god forretning – for det er fem gange så dyrt at erhverve nye kunder frem for at fastholde dem, man allerede har.

Hvad kræver det?Tid: Det vil tage ca. 10 timer af din tid og 4 timer af dine medarbejderes tid at gennemgå hele træningsforløbet.

Investering: 
Din - og dine medarbejderes tid og dedikation, så I kan blive endnu sejere til at uddøve telefonisk kundeservice. 

Læs vores anbefalinger til at opnå 90% kundetilfredshed. 

Har du spørgsmål til trænings-programmet? Kontakt kundeservice på:   71 99 99 99

Send en mail
LogoPNG.png