Manifest.

Vi arbejder hver dag på at inspirere virksomheder til at opdage, hvor vigtige gode relationer mellem mennesker er – og hvilke fantastiske muligheder der åbner sig, når mennesker kommer i kontakt med hinanden.

Vi tror, at passionerede mindre virksomheder, der dyrker den menneskelige relation til deres kunder vil blomstre, fordi de bedre end nogen andre kan levere de kundeoplevelser, der gør samhandel til en god oplevelse fremfor en sur pligt.

Vi tror, at vi i Firmafon kan gøre en forskel ved at udvikle værktøjer der hjælper serviceheltene og ved at være en inspirerende rollemodel for hvordan man leverer fantastiske kundeoplevelser.

Live

Der er ingen kunder, der ringer for vente-muzakkens skyld. De ringer for at få hurtig hjælp. Gerne med det samme! 

Derfor arbejder vi hver dag på at gøre vores telefoni- og chatløsninger så gode, at de sikrer dine kunder en respons på få sekunder, og dermed øger deres tilfredshed med din virksomhed.

H2H (Human-to-Human)

I fremtiden vil dine kunder måle dig på om de får kontakt med et menneske eller en robot, når de henvender sig. Møder du dine kunder med empati, kompetence og en evne til at tænke i nye løsninger, så er du allerede langt foran enhver algoritme eller robot.

Derfor arbejder vi hver dag på at leverer løsninger, der understøtter og udbygger den menneskelige kontakt mellem dine kunder og din virksomhed.

Kundetid er guldtid

Der er dem, der synes kontakt med kunderne er en udgift. Og så er der dem, der mener at kundetid er guldtid. En mulighed for at opbygge en relation. Vi hører til de sidste.

Derfor arbejder vi hver dag med at fokusere vores løsninger, så du kan give dine kunder en bedre kundeservice og samtidig lære noget af kundens feedback, så du kan fastholde dem, og måske endda øge dit salg.

Kompetencer

Alle virksomheder - uanset størrelse - kan levere fantastisk kundeservice, hvis de træner medarbejderne og har det rigtige ledelsesfokus på kundetilfredshed. 

Derfor arbejder vi hver dag på at gøre vores løsninger endnu mere responsive, så du får flere læringsmuligheder som f.eks tilfredshedsmålinger og opkaldsoptagelse.

Practice what you preach

Ville det være troværdigt, hvis vi ikke selv udlevede alt det vi talte om? Nej, vel. 

Vi arbejder hver dag på at gøre vores ypperste for at levere de bedste vilkår, en nem brugerflade og brilliant kundeservice til vores kunder. Og så kunne vi aldrig finde på at binde dig til os. Vi vil hellere have du bliver fordi du er tilfreds - og ikke vil undvære relationen med os.

Tror du også på relationer?

Så prøv Firmafon i 30 dage og se hvordan vi kan hjælpe dig