Firmafon Kundeservice

Hvordan synkroniserer jeg kontakter?

Sidst opdateret: Feb 21, 2017 3:27:11 PM

Ved et enkelt klik kan du få alle dine kollegaer synkroniseret fra Firmafons smartphone app ind i din egen telefons telefonbog.

Sådan aktiverer du synkroniseringen
1) Gå ind i din Firmafon smartphone app. Hvis du ikke har den allerede, så kan du downloade den til Android og iPhone.

2) I menupunktet “Mere” nederst vælger du “Indstillinger”

3) Under indstillinger nederst vælger du “Synkroniser kollegaer til din telefons kontakter”

Kontaktsynkronisering-2.png


FAQ

Hvad bliver synkroniseret med?
Kontakten, som vi opretter, har navn, firmafon, telefonnummer og emailadresse.

Hvad sker der, hvis jeg allerede har en kontakt for en kollega?
Så opretter vi en ny kontakt. Alle kontakter der er synkroniseret fra Firmafon får et telefonnummer med mærkatet ‘Firmafon’. Vi sletter aldrig kontakter, du allerede har.

Hvad sker der, hvis en kollega stopper?
iPhone: Kontakten bliver automatisk slettet.
Android: Ingenting.

Hvis jeg slår kontaktsynkronisering fra, bliver alle mine kollegaer så slettet fra telefonbogen?
Nej. Du skal slette dem manuelt, hvis du ønsker at fjerne dem fra telefonbogen igen.

Er den automatisk slået til, når jeg installerer app’en?
Nej.

Hvad sker der hvis jeg i forvejen synkroniserer kontakter til Exchange? (Gælder kun iPhone)
Så er vi desværre teknisk begrænsede, og det eneste, som vi gør, er at tilføje kontakter for de medarbejdere, hvis telefonnumre ikke findes i telefonens kontaktbog i forvejen. Vi opdaterer aldrig navne, og sletter aldrig kontakter.

Fik du svar på dit spørgsmål?

 

Kontakt os

71 99 99 99