Firmafon Kundeservice

Hvad sker der, når jeg har brugt min data?

Sidst opdateret: Apr 28, 2017 12:33:17 PM

HVIS DU HAR MOBIL
Hvis du har pakkerne under Mobil, så koster overforbrug af data ikke noget og dit data vil fortsætte. Men hastigheden vil blive sat ned. Hastigheden sættes ned til 64 Kbit/s.

Det er også en mulighed at opgradere dit abonnement, så du får mere data til normal hastighed. Det kan du læse mere om her.


HVIS DU HAR MOBIL PLUS
Står du i den situation, at du har opbrugt din data i din Mobil Plus-pakke, så vil dataen lukke. Det er stadigvæk muligt for dig at ringe og sende SMS beskeder. Ønsker du at få åbnet for din data igen, så skal du have fat i jeres administrator i virksomheden, hvis du ikke selv er administrator.

Vi har valgt, at det er standard at din data stopper med at virke, for at I ikke skal få et overforbrug, inden I når at slå det fra. Du vil modtage en sms fra os, når du har opbrugt 80% og 100% af din pakke.

Du kan også indstille kontrolpanelet til at medarbejderen kan forsætte data eller bruge data med nedsat hastighed, når pakken er opbrugt.

Sådan gør du:

  1. Log på app.firmafon.dk med din email og adgangskode
  2. Tryk på Kontrolpanelet i øverste højre hjørne.
  3. I Kontrolpanelet vælger du menupunktet “Telefonnumre”
  4. Ud fra medarbejderen til højre vil der være en boks med 3 forskellige muligheder for data
  • Luk for data (den er valgt som standard)
  • Fortsæt data
  • Nedsat Hastighed

Så snart du foretager en ændring træder det i kraft.


Luk for data:
Når du vælger denne mulighed, vil din data lukke fuldstændigt. Dette sker dog først, når du har opbrugt den mængde data, der er inkluderet i din pakke.


Nedsat hastighed:
Vælger du at sætte din pakke til at fortsætte med nedsat hastighed, så koster data 3,3 øre pr/MB i DK/EU og 2 kr. pr/MB i Nordamerika. Din pakkes hastighed bliver sat ned til 64 Kbit/s.
Husk at der gælder normal udlandstakst for at bruge data i andre lande end dem, der er inkluderet i din pakke.

Hvis du benytter Telenors netværk, så vil hastigheden kun blive sat ned i Danmark. OBS: Vær opmærksom på, at du ikke længere kan vælge Telenors netværk hos Firmafon.

Hvis du bruger TDC's netværk vil hastigheden blive sat ned både i Danmark og udlandet. Bemærk at det først træder i kraft, når hele pakkens indhold er opbrugt. 


Fortsæt data
Hvis du vælger at sætte din data til at fortsætte, vil din hastighed forblive uændret. Dette gælder i hele verden - dog til ekstra takst.

 

Er du i tvivl om hvilket abonnement du har, så spørg din administrator. De kan se det i kontrolpanelet.

Det er også en mulighed at opgradere dit abonnement, så du ikke betaler for data udover pakke. Det kan du læse mere om her.

Du kan se de forskellige abonnementstyper på firmafon.dk/prisliste

Ikke kunde? Hør mere om priser og pakker her

Fik du svar på dit spørgsmål?

 

Kontakt os

71 99 99 99