Senior Sales Executive

Emil Andersen

Sælgende sparringspartner. Emil opdyrker relationer og sparrer med Firmafons fremtidige kunder. Hans yndlingstid er når han kan matche et kundeønske med de løsninger, Firmafon tilbyder. Og allerhelst vil Emil gerne tale med de, der også ønsker en god dialog og et langt samarbejde med os.

Drejningsmoment og FCK-fan. Han ved (af mystiske årsager) en masse om biler og særligt spørgsmål til drejningsmomentet nærer hans ubeskårede interesse (?!). Emil er desværre ikke selv fiks på fingrene, når det kommer til biler (som vi havde håbet), men han vil altid gerne tage en snak om biler en søndag, hvis du alligevel skal forbi Parken. Han bliver både i første, anden og tredje halvleg, når FCK spiller.

Kaffefrekventerende sommerhusejer. Med forsmag for kaffe - særligt de kopper andre laver - kan du også være heldig at finde Emil i færd med at teste nye cortado-variationer på byens kaffebarer. Når han derimod selv brygger sker det ofte på Fejø, hvor han og kæresten tager bilen hen (med det høje drejningsmoment) når muligheden byder sig.

 

 

 

 

‹ Tilbage til Om Os