Customer Success Manager

Daniel Reuber

Firmafon rådgiver på fire hjul. Han besøger kunderne og sørger for de får mest muligt ud af Firmafons løsninger. Daniel arbejder mobilt og elsker at turnere landet rundt, hvor han kan styrke relationerne gennem undervisning i mulighederne med telefoni og chat.

Rulleskøjteløbende frisør.
Længe før Daniel kom til Firmafon, tog han sig som frisør af kundernes lokker. Først på Østerbro og så med egen salon i Gentofte (Vi er mulehår fra at hyre Daniel som husets hairdresser). Det vides ikke om Daniel dengang rullede til salonen, men Berlin marathon det har han gennemført på rulleskøjter hele tre gange (og dermed vundet ubetinget streetcredit på kontoret).

Alsace-elskende guitarspiller. Ifølge Daniel når ingen rejsedestination Alsace til sokkeholderne. Han har været der 20 gange og fastslår at vide en petit-peu om vinegnens mysterier. Mangler ham og børnene musik til turen derned, så klarer Daniel den med guitarspil. Egentlig vil han gerne tråde 90’er britpop, men lige nu bliver det mest til sange som Mariehønen evigglad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‹ Tilbage til Om Os