Firmafon

Webinar: Brug telefonen til at drive din forretning fremad

Written by Sidsel Forchhammer | 06-12-17 14:12


Søger du nye værktøjer, der øger dine salg og din kundeloyalitet?

Så kom med til webinar og lær, hvordan den nyeste teknologi, inden for telefoni og chat, driver din forretning fremad.

Vidste du, at det koster ca. 6 gange så meget at få nye kunder, som at beholde de eksisterende? Det kan hurtigt blive en god forretning at kende og bruge redskaber, der kan holde på kunderne og skabe mersalg.

Telefoni og chat er to kommunikationskanaler der kan hjælpe jer til flere salg og kundefastholdelse. Din virksomhed kan fx. bruge Firmafons chat og telefoni til at:

- Måle KPI’er, f.eks svartid og kundetilfredshed i realtid. Det viser tydeligt jeres serviceniveau og gør det nemt at finde optimeringsmulighederne for jeres virksomhed. 

- Få to brugervenlige kommunikationskanaler, der taler sammen og begge er nemme at håndtere for dine medarbejdere. Det giver højere effektivitet og større medarbejdertilfredshed.

- Se mistede opkald og sætte systemet op, så I mister så få som muligt. På den måde undgår I at
spilde dyrebare opkald og tabe ordrer.

Kom med til webinar og få 30 minutters inspiration:

DEL 1:
Telefoni som forretningsskabende redskab. Du hører om trends på området lige nu, og får tips, tricks og hacks du kan implementere med det samme.

DEL 2: Sådan kan Firmafon hjælpe til at støtte op omkring din forretning. Se hvordan platformen kan hjælpe jer til at opstille og overholde KPI’er, undgå mistede opkald/ordrer og skabe loyale kunder, der handler hos jer igen (og igen og igen).

Tidspunkt:

Tirsdag d. 19 december kl. 15.00-15.30

Tilmeld dig via linket nedenfor. Hvis du er forhindret i at deltage, kan du stadig hente din optagelse fra webinaret. Det kræver bare du har tilmeldt dig.

Om Firmafon: Firmafon leverer live kommunikationsløsninger, som gør virksomheder i stand til at skabe gode kunderelationer over telefon eller chat. Læs mere på firmafon.dk