Vidste du at Firmafon har et udviklingssite?

af Helle Marie Vad Jespersen | 08-10-15 09:15

Firmafons udviklingssite

Firmafons udviklingssite har sideløbende med vores normale website fungeret som tegnebræt og inspirationsrampe for udviklere. Det tegnebræt vil vi gerne reklamere lidt med her. 

Udviklingssitet
Besidder du en særlig forkærlighed for programmering, protokoller og API’er, kan du få glæde af at se, hvordan du med nogle få redskaber, kan få mere ud af din Firmafon konto. Det kan være, du ønsker at præsentere de tal, du trækker fra kaldshistorikken på en ny måde eller vil bruge vores dokumentation til at udvikle din egen API.

Firmafons mobil apps bruger også API'et, hvad der gør systemet fleksibelt og interessant for andre udviklere, der søger en platform til at drive flere enheder. Hos Firmafon bruger vi også API'et til vores wallboards, hvor informationer trækkes ned fra.  

Tjek vores udviklingssite ud her

Udviklingssitet tjener flere formål hos Firmafon. Internt til at skabe en struktur på den support, kunderne modtager. Og eksternt, fordi du som udvikler kan bygge ovenpå de værktøjer, vi stiller til rådighed. Det er kort sagt en platform til at gøre folk vidende omkring hvad, vi laver.

Med et access token har du mulighed for at prøve små ændringer af, før du opretter en udviklerkonto. Det kan være, du vil vide, hvordan kaldshistorikken opfører sig, hvis du ændrer opsætningen. Med en udviklerkonto har du derimod mulighed for at lave apps gennem vores API, som andre kan bruge. 

Bloggen
Som en del af udviklingssitet finder du udviklerbloggen. Det er tænkt som en blog til at komme ud i verden med den viden, vi har. Det er ikke ligefrem let kost medmindre man er velbevandret i systemudvikling. Men til gengæld er der tips og tricks at hente, når vi kommer med løsningsforslag til andre udviklere, på de problemer vi selv render ind i.

Firmafons udviklingsblog

Det kan nogle gange være svært for andre udviklere at gennemskue mulighederne i et telefonsystem som vores, så det er netop det udbytte, vi forsøger at gøre tydeligt. Ideen er at positionere Firmafon for andre udviklere, så udbyttet bliver lettere at få øje på. På samme tid, har vi også mulighed for at præge udviklingskulturen ved at blogge om de emner, der fortjener lidt opmærksomhed. 

Har du fået blod på tanden til selv at oprette en udviklingskonto og lave apps gennem API'et kan du signe up her. Mangler du i stedet en mere generel viden om vores produkter, foreslår vi du først tager et kig rundt på bloggen.  

e-bog-saadan-vaelger-du-firmatelefoni

 

Om Firmafon Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99