Firmafon

Lancering: Nu får du Firmafon Chat

Written by Kundeservice | 31-03-17 12:35Vi lancerer i dag et chat-system til virksomheder. Med Firmafon Chat kan I opleve fordelene ved at have telefoni og chat samlet: den samme nemme opsætning, som I er vant til plus en meget bedre fordeling af henvendelser til medarbejdere. 
Et chat-produkt har været på ønskelisten længe hos Peter Engelbrecht, der er CEO for Firmafon:

“Jeg har drømt om det i virkelig lang tid. Det er fem år siden, vi første gang begyndte at tale om at lave produktet. Særligt for yngre mennesker bliver chat mere og mere den naturlige måde at kommunikere på. De skriver i stedet for at ringe. Og når jeg trykker otte tal ind på en telefon for at kontakte en virksomhed, tænker jeg hver gang, at det ikke kan være fremtiden. Det naturlige næste skridt er at man lader sine kunder selv vælge om de vil kontakte ind per telefon eller chat".

“Vi har selv løbende forsøgt at bruge de chat-værktøjer, der udbydes. Men vi kunne se, at der var en masse problemer forbundet med det. Det største problem var, at der ofte opstod ventetid for kunden på chatten, fordi vi var optagede på telefonen. Vi hader ventetid, så vi endte altid med at slukke for chatten, så vi ikke skuffede nogen. Det fik mig til at tænke, at der lå noget vigtigt her,” fortæller Peter.

Det er ikke kun Chat, der er spritnyt. I dag sagde vi også farvel til Firmafon-hånden og farvel til revolutionen og hej til nyt look og en ny hjemmeside. Læs mere her


Bedre kundeoplevelser

For os er Chat en del af at tænke kunden først. Vi ved, at mange kunder bedre kan lide at henvende sig på skrift fremfor telefoni - og omvendt. Derfor giver det også en bedre kundeoplevelse at lade det være op til kunderne, hvordan de vil kontakte ens virksomhed.

Man skal næsten have været på månen for ikke at se, hvor vigtigt chat er blevet det sidste stykke tid. Så vi satte os for at lave vores egen chat og løse det sværeste og vigtigste problem: at køre chat og telefoni samtidig. Efter lang tids udvikling er vi nu klar med første version af Firmafon Chat. Og med kombinationen af telefoni og chat bliver henvendelserne fordelt rigtige, ved at systemet ved hvem der er optaget. Det er vi stolte af at kunne præsentere i dag”.


Dette får du med Chat

Kundens fordele:
Skriftlig kontakt med din virksomhed
Kort svartid
En chat, der kan dét, som kunden forventer
Næste gang kunden kommer tilbage, kan den huske navn/email (cookies)

Medarbejderens fordele:
Chat og opkald fordeles rigtigt imellem medarbejderne
Kun ét system at skulle læres op i
Nem administration: ringegrupper, åbningstider, medarbejdere, osv. administreres på samme måde som telefonsystemet
Brugervenligt: Chats kommer ind på samme måde som opkald.
Alle kan tilgå informationen i chathistorikken

Virksomhedens fordele:
Bedre kundetilfredshed
En leverandør mindre
Fair pris og vilkår

Fremtidsvisionen
Den Chat som I ser i dag, er kun den første version af mange, der venter ude i fremtiden. Det er starten på en rejse, hvor vi har mange idéer, som vi glæder os til at introducere løbende. Alle funktioner, der vil gøre chat-oplevelsen bedre og bedre – både for kunder og medarbejdere. Vi håber, at I vil være med på rejsen!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi afholder chatevent næste gang

Hvordan får jeg Firmafon Chat?

Det er kun muligt at købe Chat, hvis du har et Firmafon telefoniprodukt (mobil eller Omstilling/Omstilling Plus). Det er især en fordel at købe det med Omstilling, da I så kan gøre brug af fordelene ved fordeling af opkald og chats. Med tiden ønsker vi at sælge det som et stand-alone produkt.

Prisen er:
99 kr. pr. bruger pr. måned. Der er ingen andre omkostninger og selvfølgelig ingen binding.
Det er desværre ikke muligt pt. at få en gratis prøveperiode på Chat.

Købet fungerer ligesom at købe omstilling i dag. I opretter enten en ny medarbejder og vælger Chat eller også går I ind på en eksisterende medarbejder og tilføjer Chat øverst. 
Hefter får I et billede frem svarende til det nedenfor, hvor I aktiverer produktet.
Læs mere om, hvordan  I får Chat og hvordan I håndterer den, når først I er på plads.


Hvorfor bruger Firmafon ikke chatbots?

Peter: “Vores oplevelse er, at mennesker slår chatbots. Chatbots kan godt have deres plads og vi skal ikke udelukke, at vi en dag kommer til at bruge chatbotteknologier i nogle sammenhænge. Men vi tror på relationen som det allervigtigste – og den får man kun imellem to mennesker.

En chatbot er bedre end ingenting, men jeg kan ikke komme i tanke om mange tilfælde hvor den slår et menneske. Vi har fokus på kommunikationen menneske til menneske.”

Hvis du vil vide mere om Firmafons chat-løsning eller se en demo, så skriv til os på kundeservice@firmafon.dk eller ring til os  på 71 99 99 99