Firmafon

Congratulations til Mobil Plus-brugere! Nu er USA og Nordamerika med i udlandspakken.

Written by Sidsel Forchhammer | 01-11-17 06:52

 

Vi har længe arbejdet på at gøre det billigere at kommunikere med/i USA. I september fik Mobil Plus-brugere fri tale til USA. Og i dag lægger vi både data, tale og SMS til både USA og resten af Nordamerika ind i pakkerne. Selvfølgelig uden at det kommer til at koste ekstra.

Med i pakkerne får du nu fri tale, 2000 SMS/MMS, samt en mængde data som afhænger af hvilket abonnement du har. Så kan du ubekymret finde vej, føre samtaler og fejre amerikanske drømme i mulighedernes land og resten af Nordamerika (Canada, Puerto Rico og Bermuda). 

USA roaming i Mobil Plus-pakker:

Mobil Plus/6GB: Fri tale til og i USA. Alle 6 GB data kan bruges i USA/EU

Mobil Plus/12GB: Fri tale
til og i USA. Ud af de 12 GB data kan 10 GB bruges i USA/EU

Mobil Plus/25GB: Fri tale
til og i USA. Ud af de 25 GB data kan 12 GB bruges i USA/EU

Med i pakkerne er også 2000 SMS/MMS i USA/DK/EU.

Det er kun Mobil Plus og Data Plus, der får USA med i pakken. Hvis du har andre pakker, så kan du se alle USA-priser her

Sådan får du det:

De nye ændringer træder automatisk i kraft fra 1. november, så du behøver ikke at røre en finger, hvis du har Mobil Plus. Hvis du har et andet mobilabonnement, så kan du opgradere medarbejdernes mobilpakker i kontrolpanelet.

Se alle lande der er med i udlandspakken.


NB:
På grund af vores indkøbspriser er det desværre ikke muligt at ringe fra EU (udenfor DK) til USA og Nordamerika som en del af pakken. De grønne opkaldstyper nedenfor er med i pakken og den røde er ikke:
EU -> USA
DK -> USA,
USA -> EU
USA -> DK
USA -> USA

Vær opmærksom på at ekstraforbrug i USA og Nordamerika følger de normale USA-priser.

Vi har valgt at give jer landene med i pakken, så hurtigt som vi kunne. Også selvom vi ikke har fået ændret sms-advarslerne ved ankomst til USA endnu. Indtil det er rettet, så får I udlandspriserne oplyst, selvom meget vil være en del af pakken. Advarslerne er korrekte, når 80 % og 100 % af dataen er brugt, så du risikerer ikke at bruge for meget data, uden at du er blevet advaret. 

Du er som altid velkommen til at ringe på 71 99 99 99 eller skrive til os på kundeservice@firmafon.dk, hvis du har spørgsmål.

Enjoy!