Firmafon

Top 5 over de mest populære blogposts i 2015

Written by Helle Marie Vad Jespersen | 18-01-16 13:23

 

Det nye år er for længst i gang. Inden vi kommer for langt ind i det, vil vi bruge lidt spalteplads til at se tilbage på de blogposts, der skilte sig ud og blev læst flest gange i 2015!

Hvad fangede egentlig jeres interesse i det forgangne år?  Vi har været i gemmerne og lavet en oversigt over de 5 mest populære blogposts:

  1. I var helt pjattede med at læse om de 7 ting, man absolut ikke må udsætte sine kunder for. De 7 ting er vigtige, hvis man vel og mærke ønsker en sund forretning, hvor kunderne bliver hos jer frem for at løbe skrigende bort! 

  2. I samme boldgade var I vilde med at læse om de 5 sætninger, der får kundens alarmer til at plimre, når de ringer ind til kundeservice.

  3. På tredjepladsen har vi lanceringen af nye Firmafon priser fra december 2015. De nye priser kom i kølvandet på, at andre virksomheder i telebranchen valgte en anden strategi, nemlig at sætte priserne op (?) Vi tog en anden rute, og den syntes I om.

  4. I ville også gerne vide mere om, hvordan I kunne undgå de 3 værste fejl i kundeservice, så I kan få 50 % færre utilfredse kunder.

  5. Sidst, men ikke mindst, startede vi i 2015 med at fortælle jer om vores drøm om at blive jeres go-to-guys, når I skulle blive bedre til kundeservice. Vores første skridt var at skabe en genvej til god kundeservice og herved lægge en line ud til en kundeservice, alle kan mestre, hvis de bare øver sig. Den genvej har I taget i 2015. Og til det, siger vi tak.


Vi glæder os til et 2016, hvor vi stadig hylder den gode service, giver jer vores bud på redskaber til bedre kundesamtaler og selvfølgelig deler solstrålehistorier om kampen mod dårlig service.  Vi er allerede startet ved at spå om kundeservicetrends for 2016