Spændende nyhed om vores mobil app

af Peter Engelbrecht | 01-07-16 09:26

Mobilapp_samlet.png

Vi har i noget tid gået og puslet med et projekt, som vi nu er meget glade for at kunne dele med jer: Den nye version af Firmafons mobil-app i en beta-udgave! Du kan tilmelde dig som beta-tester og bruge app’en allerede nu.

Der er en masse spændende nyheder, som vi håber, at I har lyst til at hjælpe os med at teste:


 • Helt nyt look & feel
  App’en er skrevet om fra bunden, og vi synes den er endnu pænere end den gamle. I vil også opleve at hastighed og brugervenlighed er blevet kraftigt forbedret.

 • Aktivitetsstrøm
  Den nye aktivitetsstrøm er måske den ting, vi er allermest begejstrede for i den nye app. Der sker rigtig meget i et telefonsystem, og indtil videre har man ofte skulle grave sig igennem meget forskellig information, for at finde dét der var allervigtigst. I aktivitetsstrømmen (som man finder i Hjem-skærmen) har man nu et løbende overblik over de vigtigste hændelser i ens telefonsystem: Mistede kald, telefonsvarerbeskeder, kundetilfredshedsanmeldelser, nye noter etc. Vi håber, at I vil nyde muligheden for lynhurtigt at danne jer et overblik lige så meget, som vi gør.
 • Omstillingsforslag
  At omstille et kald til den rigtige medarbejder er noget af det vigtigste, man foretager sig i sit telefonsystem. Og det kan være lidt besværligt på en lille mobilskærm. Vi har derfor arbejdet en del med at gøre det nemmere i den nye version. Bl.a. vil app’en foreslå hvem opringeren skal stilles om til, baseret på hvem vedkommede tidligere har talt med og hvem der tidligere er omstillet til.

 • Kundetilfredshedsdata
  Kundetilfredshedmålingen (“smiley” i daglig tale) er en af vores allermest populære features. Tidligere har man skullet hen til sin computer for at danne sig et overblik over sine anmeldelser. Det behøver man ikke mere. Dels kan man finde en samlet oversigt, og dels får man de vigtigste præsenteret i sin aktivitetsstrøm.

 • Understøttelse af noter
  Noter og telefonbeskeder er noget andet, som vi ikke tidligere har understøttet i vores app. Nu kan man både skrive noter og telefonbeskeder, og man kan naturligvis se de relevante i sin aktivitetsstrøm.

Installation

Alle Firmafonkunder kan deltage i betaen. Du skal blot udfylde formularen her: mobilbeta.firmafon.dk

Så vil du lidt senere modtage en mail med installationsinstruktioner (du skal først installere en app, der hedder Testflight – som er Apple’s system til beta-apps, der ikke endnu er i app-storen).

Hvis du ikke er kunde, kan du lave en gratis prøveperiode og udfylde formularen derefter.

Eksisterende app

Når du installerer beta-versionen, så erstatter du den gamle Firmafon-app, hvis du har den installeret. Hvis du fortryder, så kan du til enhver tid afinstallere beta-versionen og geninstallere den gamle app fra den almindelige app-store.

Understøttede telefoner

Beta-versionen understøtter pt. kun iPhone med iOS8.0 eller en nyere version.

Feedback

Det er vigtigt for os at høre, hvad du synes om app’en. Og selvfølgelig særligt hvis du finder fejl, eller ting der er uhensigsmæssigt. Skriv til os på beta@firmafon.dk, hvor vi sidder på nåle og venter.

Vi kan ikke sige, præcis hvornår den endelige version bliver lanceret. Men vi vil bruge al jeres feedback og lancere den, lige så snart den er klar. Vi glæder os!


FÅ BETA-ADGANG HER

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99