Nu kan du ringe uden at have mobiltelefoni!

af Sidsel Forchhammer | 13-11-17 16:01

ring-uden-mobiltelefoni-med-firmafon
Firmafons Datakald har fået en ny funktion, så det nu er muligt at ringe uden at have en mobilpakke. Du skal bare bruge en computer, et headset og Datakald, og så er du i gang!

Du kan ringe gratis til almindelige danske numre gennem din browser – og fordi Datakald er en del af Omstilling Plus, får du samtidig redskaber, der kan hjælpe din virksomhed til gode samtaler og bedre kundetilfredshed.

Før var det kun muligt at ringe ud via Datakald, hvis du havde en mobilpakke hos Firmafon. Men nu får Omstilling Plus-brugere også adgang til denne funktion. Så kan du tale med dine kunder uden at skulle bekymre dig om mobilabonnementer, SIM-kort og nummerflytning.

Ligetil telefoni

Det er helt enkelt at ringe gennem Datakald: I Firmafons web-app trykker du på telefonrøret øverst på siden (for at taste nyt nummer) eller på telefonrøret ud for kontakten/kollegaen (for at ringe til den person).

 

webkald-via-browser

 

Sådan ringer du ud:

1. Tryk på telefonrør øverst.

2. Indtast nummer.

3. Vælg hvilket nummer modtageren skal se. Hvis du har et direkte nummer tilknyttet din bruger, så kan du vælge mellem at modtageren ser dit direkte nummer eller jeres hovednummer. Ved at sætte det til hovednummer, undgår du at modtageren får dit direkte nummer. Den er automatisk sat til at hovednummeret vises.

4. Tryk på "min browser" og så ringer du op til modtageren. Billedeksemplet viser en bruger, der også har mobiltelefoni hos Firmafon. Hvis du ikke har en mobilpakke, så vil du kun se "min browser".

Så nemt er det :)

Hvad kræver det?

Brugere skal have Omstilling Plus. Og så kræver Datakald en god internetforbindelse, et godt headset og at du laver de rigtige lydindstillinger. Læs mere i guiden til Datakald.

Opgradér til Omstilling Plus (til eksisterende kunder):
Opgradér til Omstilling Plus i kontrolpanelet under hver enkelt medarbejder 

Køb Omstilling Plus:
Se priser og køb Omstilling Plus

Hvad koster det?

Det er gratis at modtage og foretage opkald til almindelige danske numre. Og der er ingen gebyrer (opkaldsgebyr mm).

Opkald til betalingsnumre og udenlandske numre koster penge og bliver afregnet på samme måde som opkald fra mobilnumre. Disse opkald vil fremgå af fakturaen for jeres hovednummer.

Se udlandspriser her

webkald-udlandstelefoni

Kan jeg bruge funktionen i Firmafons mobil-app også?

Nej, det er desværre ikke en mulighed endnu. Men det er på vores egen ønskeliste, at man også skal kunne lave Datakald via mobil-app'en.

Der findes et lille hack, du kan bruge i mellemtiden: Hvis du åbner app.firmafon.dk i mobilens browser og vælger "fuld udgave" nederst, vil du have adgang til web-app'en og vil kunne ringe ud. Men det er ikke så nemt som at bruge computerens browser.

Se video om, hvordan du helt nemt laver Datakald her - eller læs mere om Datakald i guiden nedenfor.

Læs mere om Webkald

 

Om Firmafon Produktnyheder Datakald

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99