Firmafon

Produktnyhed: Intet overforbrug af data + 100 GB data i mobilpakken

Written by Sidsel Forchhammer | 01-07-16 08:01Så er der gode nyheder til mobilfolket: 1. juli kommer der nemlig en ny stor mobilpakke og nemmere administration til mobilabonnenterne.

Ny mobilpakke
Der er mange, der har efterspurgt en mobilpakke med større datamængde end de 25 GB data, som er max lige nu. Derfor har vi lavet et mobilabonnement med Fri tale og 100 GB i Danmark (inkl. udlandspakke 1), som man kan købe fra 1. juli. En giga pakke (1/10 terabyte!), som kan stille sulten hos de datahungrende :-)

Nul dataoverforbrug
Vi har også lavet en løsning, som gør det endnu nemmere at undgå overforbrug af data. 
Den inkluderer følgende: 

1) Når din datapakke er tom, så reducerer vi nu automatisk hastigheden. Du skal ikke længere vælge mellem de tre muligheder - stop, sænk eller fortsæt brug af data.

2) Du bliver ikke takseret for overforbrug på data i Danmark! Så nu undgår du en ubehagelig overraskelse, hvis du bruger mere data, end der er med i din pakke.

3) Du vil blive tilbudt at opgradere til en større pakke midt i måneden, hvis din pakke løber tør. Så kan du købe dig til fuld hastighed igen. 


Der er to ting, du skal være opmærksom på, når du opgraderer:
- Når du opdaterer en pakke midt i måneden, så stopper din eksisterende pakke og den nye pakkes indhold og pris svarer til det antal dage, der er tilbage. Eksempel: Hvis du opgraderer til en 100 GB pakke den 15. i en måned med 30 dage, så vil der være 50 GB tilbage i pakken.
- Hvis du allerede har den nye Fri tale/100 GB-pakke, så er der ikke nogen pakker at opdatere til, og dataen vil køre med sænket hastighed, når pakken er brugt.

4) Hvis du har et abonnement med udlandspakke, så kan du stadig vælge om udlandsdataen skal stoppes for overforbrug eller fortsætte, når den er tømt. Vi lukker automatisk for data i udlandet, når din pakke er tom (med mindre din administrator manuelt har ændret det til, at den skal fortsætte). Overforbrug af data vil stadig koste penge, hvis man vælger, at den skal fortsætte.

Hvad koster den nye mobilpakke?
Den koster 399 kr. ex. moms.

Hvordan ændrer du dit abonnement?
Jeres Firmafon administrator kan altid ændre mobilabonnementer i kontrolpanelet.

Når pakkens data er løbet ud, så modtager du som bruger en besked (sms/mail) om du skal henvende dig til den telefoniansvarlige, hvis din pakke skal opgraderes. Hvis du også har administrationsrettigheder, så er der et link i mailen, så du kan opgradere direkte derfra.

Hvordan får du 100 GB-pakken, hvis du ikke allerede er kunde?
Du kan købe mobilabonnementet på firmafon.dk/mobil. Du vælger bare din favoritpakke i drop down-menuen og trykker køb. Du kan skifte pakke hver måned, hvis du har lyst. På den måde får du en pakke, der passer 100 % til dit behov. 

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 71 99 99 99.