Prøv Firmafons Omstilling i 30 dage gratis 

af Sidsel Forchhammer | 05-06-12 16:19

Som noget nyt kan du nu afprøve Firmafons unikke mobile omstillingsbord kvit og frit i op til 30 dage.

Vi oplever at de som prøver Firmafon ofte bliver begejstrede kunder. Derfor giver vi nu alle mulighed for at testkøre en Firmafon-løsning i 30 dage inklusiv hovednummer og et ubegrænset antal medarbejdere.

Se mere her: http://www.firmafon.dk/gratis/

Spørgsmål og svar

Hvorfor er det fedt for mig?
Det giver dig en mulighed for at se om Firmafon kan netop det, du og din virksomhed har brug for. Du får de samme muligheder som betalende abonnenter, men løber ingen økonomisk risiko.
 
Er det virkeligt gratis?
Ja, der er ikke noget med småt og du skal ikke have kreditkortet op af lommen. Hos Firmafon er der altid fri viderestilling til almindelige danske telefonnumre, hvilket naturligvis også gælder i prøveperioden.
 
Er det noget særligt?
Ja i høj grad, hvis vi selv skal sige det. De fleste løsninger på markedet forudsætter at du skal samle al telefoni hos samme udbyder, og at du desuden skal bindes i alt fra 6 til 36 måneder.
 
Firmafon er derimod funderet på et simpelt princip om, at du vælger vores produkt fordi det passer til dig og din virksomhed. Derfor giver det mening for os, at lade dig gå på opdagelse i Firmafon inden du træffer en beslutning.
 
Skal jeg så også have mobiltelefoni fra Firmafon?
Nej det er ikke nødvendigt. Firmafon Omstilling adskiller sig fra andre løsninger på markedet, ved netop at virke med alle telefonnumre uanset teleselskab. Men vælger du efterfølgende også at have mobiltelefoni fra Firmafon, får du nogle fordele som f.eks. ingen binding, en gennemskuelig faktura og grafisk forbrugsoversigt.
 
Er der mulighed for at prøve Firmafon Mobil gratis?
Nej, prøveversionen indeholder kun Firmafon Omstilling. Du kan naturligvis til enhver tid opgradere til betalende kunde, og bestille Firmafon Mobil.
 
Hvilket hovednummer har jeg i prøveperioden?
I prøveperioden får du et telefonnummer tildelt automatisk. På den måde kommer du i gang med det samme. Vælger du at beholde Firmafon efter prøveperiode, kan du beholde nummeret, vælge et nyt eller flytte dit nuværende firmanummer til Firmafon.
 
Hvad sker der efter prøveperioden?
Når du har testkørt Firmafon, kan du vælge at fortsætte som almindelig abonnent. Var Firmafon ikke lige noget for dig, er det også helt OK. Du skal være tilfreds kunde fordi Firmafon giver din virksomhed værdi, ikke fordi du er bundet til en kontrakt.
 
Hvordan kommer jeg i gang?
Du udfylder formularen og er i gang med det samme.

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99