Næste kapitel for Firmafon

af Peter Engelbrecht | 19-02-19 09:45

Peter-underskriver-aftalen-med-TDC

Jeg er meget glad for at kunne fortælle, at TDC Group har købt Firmafon. Det har været særligt betydningsfuldt for os, at TDC Group ønsker at føre Firmafon videre som selvstændig forretningsenhed, i samme ånd og med samme hold som hidtil, med fokus på innovation og kundetilfredshed.

På kort sigt bliver den eneste ændring for kunder og ansatte, at vi kommer til at flytte alle vores kunder over på TDCs netværk, som er Danmarks ubetinget bedste. På lidt længere sigt tror vi, at den nye ejer med et ressourcestærkt, langsigtet fokus kan bringe endnu mere fart i Firmafons rejse, så vi kan udvikle endnu bedre produkter og levere service til flere kunder, end vi havde mulighed for som selvstændig virksomhed.

Firmafon fik for alvor sit startskud, da vi i slutningen af 2010 fik en ventureinvestering fra SEED Capital, som dermed blev en vigtig del af ejerkredsen. Det var denne pose penge, der gjorde det muligt at bygge det hold og produkt, der skulle til for at realisere vores vision om bedre kommunikationsløsninger for mindre virksomheder. Vi er kommet langt siden den spæde start: I dag benytter mere end 4000 virksomheder Firmafons produkt og vores fokus på ordentlighed og fantastisk kundeservice har sat os i superligaen, når kunder vurderer teleselskaber (hos Trustpilot har Firmafon fx. pt. 5 stjerner og 9.4 i score).

I 2018 begyndte vi for alvor at udforske, hvad det helt rigtige langsigtede ejerskab ville være for Firmafon. Det var særligt vigtigt for os, at en ny ejer ønskede at fortsætte den rejse, vi havde startet – vi ønskede ikke at sælge vores teknologi og kundebase til en ny ejer, som ikke ville give plads til Firmafon-ånden og blot ville bryde virksomheden ned for at overtage kunderne.

Som mindre udfordrer kan man godt være lidt skeptisk i forhold til den gamle markedsleder, men der skulle ikke mange samtaler til med TDC Group, før vi kunne se, at den rejse de er på er utroligt spændende og passer fantastisk godt sammen med hvad Firmafon ønsker: TDCs klare opsplitning i to forretningsenheder, hvoraf en har fokus på infrastruktur og en har fokus på kunderne, skaber en tydelig prioritering af fantastiske kundeoplevelser og innovativ software. Samtidig gav TDC udtryk for et ønske om at bevare Firmafon som selvstændig enhed med fokus på at bevare vores unikke DNA. Alt i alt blev det tydeligt for os, at TDC ville være en ideel langsigtet ejer, og eftersom kærligheden var gensidig, så lykkedes det os forholdsvis hurtigt at komme til enighed om en handel.

For de af vores kunder der stadig er på Telenors netværk, så vil vi kontakte jer i nærmeste fremtid og fortælle om tidsplan og vejledning i, hvordan I bliver flyttet til TDCs netværk. I kan godt glæde jer og forhåbentlig også finde tryghed i, at vi allerede i over et år har haft kunder på TDCs netværk med stor succes.

Vi hos Firmafon glæder os meget til at levere fantastiske kundeoplevelser til alle vores kunder sammen med vores nye ejere i TDC Group.

Peter Engelbrecht,
CEO for Firmafon


FAQ

Jeg er kunde. Hvad betyder dette for mig?

Hvis du benytter TDCs netværk hos Firmafon vil der ikke være ændringer.

Hvis du benytter Telenors netværk hos Firmafon, så vil du skulle skifte til TDCs netværk. Vi vil kontakte jer i nærmeste fremtid og fortælle om tidsplan og vejledning i, hvordan I bliver flyttet til TDCs netværk. I vil selvfølgelig få 30 dages varsel inden ændringerne træder i kraft.

Fortsætter Firmafon som selvstændigt brand?

Ja, Firmafon fortsætter som selvstændigt brand og beholder den samme ånd og det samme hold af medarbejdere og ledelse som tidligere. 

Om Firmafon

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99