Firmafon

Firmafons nye udlandspakke: 10 timers tale + 1 GB data i udlandet

Written by Peter Engelbrecht | 25-02-15 16:12


Opdatering: Pr. 1. september 2017 har mobilpakkerne skiftet navn til Mobil/Mobil Plus og har fået endnu mere indhold i pakkerne. Blandt andet Fri tale fra Danmark til USA og Kina.

Opdatering: Pr. 1. juni 2017 har Firmafon ikke længere udlandspakker, men EU-mobilpakker.

Opdatering: Pr. 1. maj 2016 er der kommet flere lande med i pakken ved roaming og tale fra udlandet til Danmark. 

Opdatering: Pr. 1. december 2015 er nedenstående pakke ændret fra 10 timers tale til Fri tale + fra 1 GB til 2 GB. Prisen er den samme. Desuden er der kommet en ny udlandspakke med Fri tale i EU/Norden (uden data). 

I dag introducerer vi vores mobile udlandspakke: Vores eksisterende Fri tale/25 GB mobilabonnement kommer fra d. 1. marts 2015 til også at indeholde 10 timers udlandstale og 1 GB udlandsdata. Endda uden nogen ekstra omkostninger, idet abonnementet bevarer sin nuværende pris på 299 kr. pr. måned.

Pakken dækker tale og data i hele EU og Norden, og som en af de få spillere på markedet indeholder vores pakke også tale fra Danmark til udlandet. Det sidste er særligt vigtigt, da vi kan se i vores kundebase, at en typisk kunde ringer mere end 40 % flere minutter fra Danmark til udlandet end fra udlandet. Disse kald har aldrig været reguleret af EU og er derfor skræmmende dyre hos mange af vores konkurrenter. Et helt almindeligt kald fra Danmark til et tysk mobilnummer koster fx. 4 kr. pr. minut hos landets største teleselskab.

Firmafons udlandspakke dækker som sagt tale og data i hele EU/Norden. Dvs.:

  • Tale fra EU/Norden (incl. Danmark!) til hele EU/Norden

  • Indgående kald i hele EU/Norden (undtagen Danmark, som er gratis)

  • Data i hele EU/Norden (undtagen Danmark, som er en del af den alm. mobilpakke)

Hvad betyder det for dig?

Hvis du allerede har vores Fri tale/25 GB abonnement, så behøver du ikke gøre noget. Du vil fra den 1. marts automatisk have udlandspakken. Hvis du pt. har et andet abonnement, så kan du opgradere til vores Fri tale/25 GB abonnement og få udlandspakken. Dette gør din virksomheds administrator i
kontrolpanelet. Husk at opgraderinger skal foretages inden månedsskiftet og først har effekt fra månedsskiftet.

Hvorfor en ny udlandspakke?

Vi har i et stykke tid hørt fra vores kunder, at de ønskede en udlandspakke, og vi har heller ikke været blinde for, at en del af vores konkurrenter har introduceret udlandspakker. Vi har ventet lidt med vores udspil, dels fordi vi skulle have forhandlet de rigtige indkøbspriser på plads, og dels fordi, vi ville lave en pakke, der opfyldte vores kunders faktiske behov.

Vi har valgt de inkluderede tale- og datamængder efter en analyse af vores kunders forbrug. Vi kan se, at over 99% af vores kunder vil være rigeligt dækket af den nye pakke. Det er klart, at man vil bruge mere tale og data, når man ikke skal tage højde for de høje omkostninger. Men hvis vi sammenholder vores kunders normale forbrug i Danmark med typiske rejsemønstre, så er vi overbevist om, at langt de fleste kunder vil have rigeligt i den nye pakke.

Oprør mod markedets standarder

Markedets nuværende pakker følger en lang og kedelig tradition i telebranchen, hvor man forsøger at få ting til at se attraktive og billige ud, og så ser om man kan liste pengene fra kunderne alligevel. Eksemplerne er mange, lade os bare kigge på et par stykker:

  • Attraktiv pris, men med 36 måneders binding. Hvordan mon prisen føles det sidste år af kontrakten?

  • Lav listepris, men et utal af gebyrer fx for at ændre abonnement, tilføje features, betale regning, etc.

  • Og så den aktuelle i denne sammenhæng: Attraktiv udlandspakke, men med ubehagelige overraskelser, når man modtager sin regning.

Så her er, hvad vi vil opfordre jer til at holde øje med, når I vælger udlandspakke:

  • Er hele EU/Norden med i både data og tale? Fx Schweiz, Benelux, Spanien, Finland, Portugal, Østeuropa

  • Kan du i pakken fra udlandet kun ringe hjem til Danmark, eller også til andre udlandske numre? (altså fx den forretningsforbindelse du besøger)

  • Er kald fra Danmark til udlandet inkluderet? Vores kunder ringer 40% mere til udlandet end fra udlandet. Hos vores konkurrenter koster disse kald ofte adskillige kr. per minut (med mindre man køber et dyrt ekstra-abonnement)

Husk at som altid, når det gælder telefoni, så er den eneste sikre måde, hvorpå du kan vurdere priser, at kigge på hvad der endte på din regning – den lyver aldrig. Hvis du er Firmafonkunde, så fjerner vores udlandspakke forhåbentlig den sidste overraskelse på din regning. Hvis ikke, så kan det være, du skal kigge på din nuværende løsning og se, om det er tid til at skifte?


.