Firmafon

Ny pakke og mere udlandsdata til Mobil Plus-kunder

Written by Sidsel Forchhammer | 18-12-17 08:12

 

Flere kunder har ønsket en Mobil Plus-pakke med mere data... Den får I nu: Mobil Plus med Fri tale og 50 GB data (hvoraf du kan bruge hele 20 GB i EU/USA). Samtidig sætter vi mængden af udlandsdata op i flere pakker og alle pakker har nu 4G. Det sker den 1. januar 2018. Glædelig jul og godt nytår :-) 

Ny mobilpakke
Den nye Mobil Plus Fri/50 GB indeholder ligesom de andre Mobil Plus:

- Fri tale i DK/EU/USA
- 2000 SMS/MMS i DK/EU/USA
- Udlandspakke
- Datadeling
- Webkald

Det er Firmafons største pakke, til dig der ønsker roaming sammen med meget data. Ud af de 50 GB kan du bruge hele 20 af dem, når du er på rejse i EU/USA. Så kan du håndtere de fleste forretninger på rejsen – uden at fakturaen er blevet større, når du kommer hjem.

Pris: 399 kr/md.

Mere udlandsdata i pakker
På grund af EUs regulering af roaming (mobilforbrug i udlandet) kan vi nu købe billigere data fra de udlandske teleselskaber. Det betyder også, at “fair use-loftet” ændrer sig på vores Mobil Plus-pakker. Og det er heldigvis til alle mobilbrugeres fordel.

I får nemlig mere udlandsdata med i nogle Mobil Plus-pakker.

Listen viser forskellen data i (GB) fra 2017 til 2018: 


Du kan læse mere om fair use loftet her. Den blogpost sendte vi ud, da EU regulativet trådte i kraft i sommer.

4G fra alle os til alle jer
Vi lægger også ekstra krudt i din pakke, så du kan skyde det nye år ind med lynhurtig data. Indtil nu har mobil- og datapakker med 300 MB eller 2 GB nemlig haft 3G data. Men fra 1. januar bliver de automatisk opgraderet til 4G – selvfølgelig uden at prisen stiger. Så kan du lave god forretning i raketfart.

Sådan får du det
Hvis du er administrator, så kan du opgradere til den nye 50 GB-pakke i kontrolpanelet under den medarbejder, der skal have den. Pakken koster 399 kr/md.

Du kan opgradere til den nye pakke allerede fra den 29. december. Bemærk, at den først vil træde i kraft den 1. januar.

Hvis du har Data Plus med 12 GB eller Mobil Plus med 12 GB eller 25 GB, så kommer der automatisk mere udlandsdata i din pakke den. 1. januar 2018.

Hvis du ikke allerede er kunde, så kan du købe pakken her

Glædelig jul!