Mobilappen Datakald gør dig uafhængig af simkort og mobildækning

Skrevet af Mads Bak | 06/05/2019 08.45

OBS: D. 6. maj 2019 ændrer Webkald navn til Datakald.

Nu er vi endelig klar til at dele en drønhamrende god nyhed, som vi har glædet os til at fortælle dig. Indtil i dag har det kun været muligt at ringe og besvare opkald via en internetforbindelse fra din computer med Webkald.

Dét udvider vi nu, så du fra i dag også kan modtage opkald og ringe til kunderne via en internetforbindelse fra din iPhone – helt uden at være afhængig af simkort og mobildækning.

Datakald til mobilappen

Vi har været til numerolog – Webkald ændrer navn til Datakald

Men først vil vi gerne afsløre, at vi har fået et forårstjek af en numerolog. Numerologen så, at vi har et produkt med et lidt misvisende navn: Webkald. For hvad er et webkald egentlig? Det er et opkald, som bliver sendt via en internetforbindelse.

“Bør I så ikke ændre navnet til Datakald, nu hvor det både er muligt at ringe via en internetforbindelse fra en web browser og fra en app?”

Vi gav numerologen ret, og derfor hedder Webkald fra i dag Datakald.

Læs mere om Datakald fra en web browser og fra en app 

Firmafons spritnye mobilapp: Datakald  

Tilbage til sagen om, hvordan du modtager opkald og ringer fra din iPhone uden at være afhængig af simkort og mobildækning.

Det gør du ved at downloade Firmafons mobilapp Datakald i App Store. Når den er downloadet, og du har logget dig ind med din e-mail og dit kodeord, så er du klar.

 

Datakald er med andre ord en nem, fleksibel løsning for dig, der gerne vil bruge din iPhone til at tale med kunder, men ikke gider at være afhængig af simkort og mobildækning.

De 3 største fordele ved Datakald

Datakald gør din telefoni helt ubesværet. Vi gennemgår her de 3 største fordele for dig, så du ikke misser en gylden mulighed, når du bruger mobilappen Datakald.

  • Funktionen “Ring ud som”: Med Datakald kan du som Omstilling Plus-kunde bruge funktionen “Ring ud som”, uden at du har mobilabonnement hos Firmafon. Så kan du selv bestemme, hvilket nummer du vil vise, når du ringer ud.

  • Telefoni koster ikke ekstra i udlandet: Med en god internetforbindelse ringer du på de samme præmisser i udlandet som i Danmark. Det vil bl.a. sige, at du kan ringe gratis til almindelige danske numre i udlandet.

  • Simkortet er ikke nødvendigt: Du kan bruge alle Firmafons features uden at installere et simkort. Det kan fx. være en stor fordel, hvis du har deltidsmedarbejdere ansat, fordi de hverken har brug for firmamobiltelefon eller simkort. Deltidsmedarbejderne kan i stedet downloade mobilappen Datakald på deres egen iPhone – så er de i gang.

Er Datakald en god idé for dig?

Datakald er en god idé for dig, der sommetider arbejder i udlandet og derfor både modtager opkald og ringer til og fra Danmark. Datakald sørger for, at du kan besvare opkald og levere god kundeservice, ligegyldig hvor du befinder dig, når du har en god internetforbindelse.

Datakald er også en god idé for dig, der ofte bliver drillet af mobildækningen. Datakald vil altid være din stabile ven – så længe internetforbindelsen spiller.

Vi har skrevet en udførlig FAQ, hvor vi svarer på de mest stillede spørgsmål om Datakald. Mange af spørgsmålene og kommentarerne har vi fået fra jer, der prøvede betaversionen af Datakald. Det har været medvirkende til, at vi kunne udvikle Datakald, så den nu forhåbentlig er nem for jer at bruge. Så tusind tak for den hjælp!

Læs vores FAQ om Datakald fra en iPhone 

Der er 2 veje for dig, der gerne vil i gang med Datakald fra mobilappen: Du skal enten være Mobil Plus- eller Omstilling Plus-kunde.

Og så skal du have en iPhone, fordi Datakald lige nu kun er udviklet til iOS (vi er opmærksom på, at der også er behov for en løsning til Android).

Vi håber, at I bliver ligeså begejstret for Datakald, som vi er.  

Hvis du vil høre mere om Datakald, skal du bare ringe til os i hverdage mellem 8:30-16:30 på 71 99 99 50. Vi er klar til at hjælpe dig godt i gang. 

Prøv Firmafon gratis 

Bedre relationer Datakald

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99