Ny Smiley-sms giver dobbelt så meget feedback

af Sidsel Forchhammer | 09-04-18 10:14

du-faar-dobbelt-op-paa-smileys

En designændring i Firmafons Smiley-sms giver jer dobbelt så mange smileys og kommentarer. Nu svarer hele 25 % af kunderne på tilfredshedsundersøgelsen. Dine kunder får den nye sms-tekst fra 23. april.

Hvad er ændret?
Når man har Smiley slået til på et hovednummer, så modtager kunden en sms, når kaldet er afsluttet. Indtil nu har sms'en indeholdt et link til en webside, hvor man kunne give sin bedømmelse. Det ændrer vi nu, så kunden kan give sin bedømmelse og en kommentar ved at sende en sms tilbage.

Her er et eksempel på, hvordan det ser ud: 

smiley-sms-eksempel

Fra den 23. april kan du selv teste det på din konto ved at trykke på "Send SMS til dig selv" i kontrolpanelet -> indgående opkald -> mål kundetilfredshed.

Vores dashboard til Smileys har også fået en opstrammer, så I nu kan se endnu mere statistik. Det kan du læse mere om i denne blogpost.

Tests giver bedre resultater
I de sidste måneder har vi sammen med udvalgte betabrugere testet forskellige nye versioner af vores Smiley-sms. Målet har været at øge mængden af feedback. Hver gang man som virksomhed modtager en Smiley, så kan man nemlig lære noget. Derfor gælder det om at modtage så mange smileys som muligt.

Der var også en anden vigtig grund til at øge svarraten: Som virksomhed vil man helst ikke forstyrre kunderne med henvendelser, uden at det giver rigtig god mening. Det gør det især, hvis man får en høj grad af feedback på en undersøgelse. 

Vores tests viser, at man nu får dobbelt så mange Smileys, når kunden kan svare direkte i sms'en. Før var det i gennemsnit 12-13 % der gav en Smiley – i vores tests med den nye sms-version er vi oppe på et gennemsnit på 25 %. Det er vi virkelig stolte af.

Det betyder at I nu bliver dobbelt så kloge på jeres kunder og virksomhed. Og samtidig får en virkelig effektiv måde at måle tilfredshed på, når I får svar fra hver fjerde kunde, I spørger (hvor det tidligere var hver ottende).

VIDEO: Se hvor nemt du kommer i gang med Firmafon Smiley.

Vi håber, at I oplever lige så god forbedring i jeres svarrater, som det vi har oplevet i testen. Hvis I har kommentarer eller spørgsmål, så ring endelig til os på 71 99 99 99.
 

Produktnyheder Firmafon Smiley

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99