Firmafon

Ny feature: Se hvem der ringede i opkaldsoversigten

Written by Sidsel Forchhammer | 07-12-11 15:35
Vi lancerede i sidste uge en ny feature, som allerede er blevet taget rigtig godt imod. Det er nu muligt at se i oversigten, samt i opkaldsloggen, hvem det var, som ringede.
Vi har lavet et samarbejde med Danmarks største nummerdatabase, som gør det muligt for os at berige vores opkald med et bredt udvalg af data – i første omgang viser vi navn, men i fremtiden også andre informationer, som fx adresse, branche etc. 

Som man kan se på eksemplet herover, kan man både se, hvem der har ringet ind samt, hvem der har besvaret opkaldet. Vi laver opslag på alle opkald, både mobil- og hovednummerkald, og så længe nummerdatabasen har oplysninger om personen der er blevet ringet til/fra, kan vi vise det. Databasen indeholder data både om virksomheder og privatpersoner.
 
Vi vil i fremtiden arbejde endnu mere med denne data og håber på rigtig mange spændende muligheder med det datagrundlag vi har. Hvis du har gode idéer til features vi kan bygge på dette grundlag, må du meget gerne dele dem ved at lægge en kommentar i denne blog.