Firmafon

Ny feature: Mere lækkerhed til vores “ring ud som”-feature

Written by Sidsel Forchhammer | 07-08-15 08:52

Hvis du har Mobil + Omstilling, så kan du benytte “Ring ud som”. Her kan du selv vælge, om modtageren skal kunne se virksomhedens hovedummer eller dit eget mobilnummer. Nu har vi
tilføjet en ny feature til den funktion.

(OBS! I september 2016 lancerede vi et nyt User Interface. Funktionaliteterne i denne blogpost er integreret i det nye design, sammen med en masse andet nyt. Læs om det nye UI her)

Tidligere skulle du manuelt ind for at ændre “ring ud som” til hovednummeret, når du mødte på arbejde og ændre det tilbage igen, når du havde fri. Nu kan du nøjes med at sætte “ring ud som“ til at følge det valgte hovednummers åbningstider. 

Hvis din virksomhed f.eks har åbent fra 9-17, så vil du i dette tidsrum ringe ud fra hovednummeret og det vil automatisk blive ændret til dit mobilnummer udenfor åbningstid. 

Fordele ved “ring ud som”
Funktionen er god at bruge, hvis du ikke ønsker at kunderne skal ringe tilbage til dit nummer, men hellere vil have at de skal ringe tilbage til et hovednummer. F.eks fordi du ikke ønsker at tage telefonen, når du har fri, eller hvis det er mere hensigtsmæssigt, at de ringer til en hel kundeservicegruppe fremfor dig personligt. 

Hvornår kan jeg bruge den nye feature?
Allerede nu kan du indstille det via app.firmafon.dk (tryk på “Ring ud som” i hovedmenuen øverst) og i Firmafons smartphone apps

Læs mere om Nummervisning ved udgående kald eller om vores produkter Mobil og Omstilling.