Firmafon

Firmafon lancerer: Omstilling Plus

Written by Sidsel Forchhammer | 19-06-14 13:22
psssst.... der er kommet et nyt look og nye funktioner til Omstilling Plus siden denne blogpost blev skrevet. Du kan altid finde den opdaterede information om Omstilling Plus her


Så er den nye generation af Firmafon Omstilling her endelig. Velkommen til Omstilling Plus!
 
De sidste tre måneder har Firmafons kunder haft mulighed for at teste systemet, imens det var i Beta, og nu er det klar til lancering.

Med Omstilling Plus får man ekstra features, der er perfekte til at forbedre kundeservice i virksomheden, til butikker med webshop og til alle andre, der gerne vil have bedre overblik over kunder og opkald.

Se hvem kunden sidst talte med
Med Omstilling Plus får I mulighed for altid at se jeres nuværende opkald på jeres skærm. Opdateret i realtid helt uden så meget som et klik. Så kan den medarbejder, der besvarer opkaldet, se hvem der ringer, hvem kunden sidst talte med samt meget mere.

Del noter om kunden
Det er også muligt at indtaste noter ud for kunden i systemet, som de andre omstillingsbrugere i virksomheden også kan se. På den måde kan I nemt dele værdifuld information om kunden eller tidligere samtaler med hinanden.

Få et overblik med Wallboard
Wallboard er en side med live-statistik, der giver dig et overblik over din opkaldsstatus og service. Perfekt til at have hængende på en storskærm på kontoret. Det er kun en enkelt medarbejder, der skal være Omstilling Plus bruger, for at virksomheden kan se Wallboard.

Se informationer fra andre systemer
Firmafon Udvidelser viser relevante oplysninger om den kunde, der ringer. Fx ordrer, fakturaer eller kundesager. Indhentet fra din virksomheds andre systemer. Så kan du hurtigere og bedre servicere kunden.

Vi har udvidet til disse systemer: Shopify (webshop), Shoporama (webshop), Magento (webshop), Zendesk (kundesupport), e-conomic (økonomi), Gmail (se dine egne mails til kunden), Outlook (se dine egne mails til kunden) og der er flere på vej.

Se hvordan Morfars.dk bruger Omstilling Plus.


Pris

Firmafon Omstilling Plus koster 199 kr/md. pr bruger. Denne pris dækker både de  omstillingsmuligheder, der er i Firmafon Omstilling og de nye features fra Firmafon Omstilling Plus. Merprisen for at vælge Plus er 110 kr/md.

Sådan får du Omstilling Plus
Hvis du er Firmafon-kunde, så kan du ændre indstillingerne i kontrolpanelet. Vælg “Medarbejder” og tryk “redigér” ud for den medarbejder, der skal opgradere til Omstilling Plus. Under “Abonnement” vælger du Omstilling Plus, når du trykker på “Skift produkt”.

Hvis du ikke allerede er Firmafon-kunde, så kan du prøve Omstilling og Omstilling Plus gratis i 30 dage her


Hvis du har spørgsmål, så ring endelig til os på 71 99 99 99.