Firmafon

Nu kan du selv vælge din ventemusik i Firmafon

Written by Sidsel Forchhammer | 10-10-12 14:14

På baggrund af stor efterspørgsel, lancerer vi i dag en helt ny mulighed for at vælge den ventemusik der passer bedst til netop jeres virksomhed.

Noget for enhver smag

Alle der har Firmafon Omstilling, og benytter sig af ventemusik, har nu fire nye genre med lækre tracks at vælge i mellem: Latin, Lounge, Jazz og Rock. 

Ønsker du at have velkomstbesked uden efterfølgende ventemusik, kan du nu også slå ventemusik helt fra. Så vil de der ringer blot høre almindelig ventetone imens opkaldet viderestilles.

Sådan vælger du ny ventemusik

Ventemusik afspilles ved opkald til hovednumre, hvis du har valgt at de der ringer først mødes af en velkomstbesked eller telefonmenu.

For at ændre jeres ventemusik går du til Kontrolpanel →  Indgående opkald. Har du velkomstbesked, kan du nu ændre den efterfølgende ventemusik.

Spørgsmål og svar

Kan jeg beholde den ventemusik vi har i dag?
Nej. Hvis du ikke vælger anden musik, har du automatisk fået skiftet din ventemusik til Latin-genren.

Kan jeg uploade min egen ventemusik?
Nej. Af både tekniske og rettighedsmæssige årsager, er det ikke muligt at uploade sin egen ventemusik. I stedet har vi forsøgt at lave genre der giver noget til en hver smag.

Kan jeg helt undgå ventemusik?
Ja. Du har mulighed for at vælge, at de der ringer blot hører en helt almindelig ventetone i mens de venter.

Har du yderligere spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os via chatten, kundeservice@firmafon.dk eller tlf. 71 99 99 99.