Kom til Firmafons chat-event

af Sidsel Forchhammer | 04-05-17 15:20

Chat_event.jpg

Vil du være på forkant med, hvordan dine kunder ønsker at kommunikere med jer i fremtiden? Så skynd dig at melde dig til Firmafons event om chat. Der er kun 20 pladser.

Dette får du på vores chat-event:

  • Få en kort introduktion til, hvorfor chat er vigtigt for din virksomhed, og hør hvilke tendenser, der gør sig gældende inden for chat lige nu.
  • Lær hvordan du bemander en chat bedst muligt. Der vil være en demo af Firmafon Chat. 
  • Få redskaber til, hvordan du bedst kommunikerer via chat. Hvad gør du f.eks. når du hverken har dit kropssprog eller stemmeføring at gøre godt med? Hvordan styrer du en chat-samtale? Og hvordan skaber du en positiv kommunikation – selv når du skal svare nej på kundens spørgsmål.
  • Der er ikke noget program for den sidste halve time, men her kan du få en personlig demo, drikke en kop kaffe, stille spørgsmål, få en rundvisning og sige hej til Firmafon-folk.


Dette event er et godt udgangspunkt for dig, der skal i gang med at kigge på chat. Så hvis du gerne vil vide mere om opsætning, god kommunikation og trends indenfor chat, så vil du få et godt udbytte af eventet. 

Eventet foregår den 19. maj 2017 kl. 14-16. Og der er kun 20 pladser, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil være sikker på en plads.

TILMELD DIG HER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i, hvilke events og webinars vi afholder i fremtiden
 

Om Firmafon

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99