Firmafon

Julegave: nye priser fra 1. december 2015

Written by Sidsel Forchhammer | 30-11-15 08:46I et marked, hvor mange af vores konkurrenter gang på gang varsler prisstigninger, vil vi gerne sprede lidt julestemning. Derfor går vi i den helt modsatte retning!

Fra 1. december 2015 bliver alle Firmafons mobilpakker billigere og/eller bedre, fordi man får mere indhold til samme pris... Og vi smider endda en ekstra udlandspakke oveni julesokken.

Fra alle os til alle jer :)
(på billedet ser I en masse af de julestemte Firmafon-folk)

Se alle de nye prisændringer

Eksempler på de nye priser og indhold:

Tale/data:
Før fik man 1 times tale for 19 kr/md. Nu får man det dobbelte: 2 timers tale for samme pris.
Fri tale/1 GB-pakken får nu 6 GB til den samme pris: 179 kr/md.

Tale/data/udland:
Udlandspakke – tale: 
Vi lancerer en ny udlandspakke, som bliver en del af den danske Fri tale/10 GB-pakke (som i øvrigt bliver Fri tale/12 GB). Her får man fri tale i EU/Norden oveni. Prisen bliver den samme: 199 kr/md. 

Udlandspakke – tale/data:
Vores eksisterende udlandspakke, som er en del af den danske Fri tale/25 GB-pakke, får en gevaldig opgradering fra 10 timers tale/1 GB i EU/Norden til Fri tale/2 GB i EU/Norden. 
Læs mere om udlandspakker og almindelige udlandspriser


Data:
 
Hvis du kun ønsker dig data og ingen tale, så er der også gode nyheder. Nu får du eksempelvis 2 GB i stedet for 1 GB for 59 kr/md. Og de 100 GB data er blevet 50 kroner billigere og koster nu 249 kr/md. Se alle prisændringerne nedenfor:

Alle priser er selvfølgelig ex.moms. Du kan se alle priser på firmafon.dk/prisliste.

Gælder priserne også for eksisterende kunder?
Ja da! Pakkerne bliver automatisk opdateret i systemet fra 1. december 2015. Så dine priser bliver bedre i fremtiden - helt uden at du behøver at løfte en finger.

Hos Firmafon handler vi som vi selv gerne vil behandles, dvs. ud fra den filosofi at frihed til at vælge fremmer loyalitet. Når vi udelader langvarige kontrakter, er det fordi, vi ikke ønsker at binde kunden i en løsning, der ikke matcher kundens reelle mobil/data behov. På samme måde skal vores nye pakker være til glæde for både eksisterende og nye kunder, uden at de skal have pungen frem. 

Sådan får du pakken, hvis du er kunde:
Hvis du vil beholde din nuværende pakke med den nye fordelagtige pris og/eller indhold, så behøver du ikke at gøre mere. Pakkerne vil automatisk blive skiftet til de nye inde i systemet.

NB: Hvis du vil ændre/tilføje mobilabonnementer, så skal du gøre det i kontrolpanelet inden kl 17 i dag, hvis det skal nå at gælde fra december. 

Sådan får du pakken, hvis du ikke allerede er kunde
Du kan købe mobilabonnementet på firmafon.dk/mobil. Du vælger bare din favoritpakke i drop down-menuen og trykker køb. Du kan skifte pakke hver måned, hvis du har lyst. På den måde får du en pakke, der passer 100 % til dit behov. Du skal bare huske at gøre det inden månedsskiftet. 

Hvordan får jeg udlandspakkerne?
Hvis du vil have fri tale i EU/Norden, men ingen data, så skal du vælge det danske Fri tale/12 GB abonnement. Der er det nemlig med i prisen.
Hvis du ønsker fri tale + 2 GB data i EU/Norden, så skal du vælge det danske Fri tale/25 GB abonnement. Her er det også inklusiv i prisen.

Har du spørgsmål?
Ring til os på 71 99 99 99 eller skriv på kundeservice@firmafon.dk

God december!