Internationale hovednumre - nu med flere lande og "ring ud som"

af Sidsel Forchhammer | 02-01-17 13:23


internationale-numre-firmafon

Nu kan du få internationale hovednumre fra hele 53 lande, som du kan bruge i Danmark. Og det er samtidig blevet muligt at ringe ud fra dit internationale hovednummer, så du kommer endnu tættere på kunder og samarbejdspartnere i udlandet.

Flere lande
Tidligere kunne du vælge internationale hovednumre fra 20 lande. Nu har vi mere end fordoblet antallet, så du kan vælge hovednumre fra 53 lande. Det betyder, at du fra januar 2017 kan få et internationalt hovednummer fra f.eks. Japan, Mexico eller Canada.

Et internationalt hovednummer hos Firmafon fungerer præcist som et dansk hovednummer. Med Firmafon kan internationale kunder ringe til dig til lokal takst. Det fremgår i Firmafon på samme måde som de danske hovednumre, og du har de samme muligheder for opsætning af viderestilling, telefonsvarer, åbningstider og mobil omstilling.

Ring ud som hovednummeret
Som noget nyt kan du også ringe ud som dit internationalt hovednummer. På den måde ser modtageren af opkaldet det lokale nummer i stedet for dit danske hovednummer eller mobilnummer.

Det giver en bedre lokal tilstedeværelse og giver jer mulighed for at fremstå som et verdensfirma - også selvom I befinder jer i den danske vinterkulde herhjemme.

Det er super nemt at indstille “ring ud som”. Du vælger bare det internationale hovednummer i stedet for det danske. Her kan du se en guide til, hvordan du gør.

Hvordan får jeg et international hovednummer?
Prisen er den samme som før: 249 kr. pr. måned pr. hovednummer.

Derudover kommer selvfølgelig opkaldstakst til det land, du ringer til. Hvis du ringer meget til EU/Norden kan det betale sig at have et abonnement, der inkluderer en udlandspakke

Du skal have Firmafon Omstilling eller Omstilling Plus for at kunne købe et internationalt hovednummer.

Du bestiller det på denne side https://www.firmafon.dk/internationale-hovednumre eller ved at skrive til kundeservice@firmafon.dk.

Vi kan oftest oprette et nummer til dig samme hverdag, som du bestiller det. Det er desværre ikke muligt at vælge et specifikt nummer, men vores kundeserviceteam sender dig et par forslag, som du kan vælge imellem.

Bemærk, at enkelte lande kan have særlige krav for at oprette et nummer i deres land. I Tyskland og USA skal man f.eks. have en fast adresse i landet, for at kunne oprette et nummer. Kundeservice vil kontakte dig, hvis der gælder særlige krav i det land, du skal bruge et nummer i.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 71 99 99 99, hvis du vil vide mere, inden du bestiller.

BESTIL ET INTERNATIONALT HOVEDNUMMER

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99