Derfor bør du integrere Facebook Messenger med Firmafon

Skrevet af Mads Bak | 16/08/2019 11.22

facebook-messenger-chat

Hos Firmafon mener vi, at tilgængelighed sælger. Tilgængelighed betyder nemlig, at du kan give svar på vigtige spørgsmål, der ellers risikerer at forblive ubesvaret. Derfor er det vigtigt, at din virksomhed er tilgængelig på de kanaler, som dine kunder bevæger sig på.

Facebook Messenger gør dig tilgængelig
For at blive mere tilgængelig kan du integrere Facebook Messenger til Firmafons chat-løsning. På den måde kan dine kunder helt selv vælge, om de vil skrive med dig via chatboksen på din hjemmeside – eller om de vil skrive med dig via Facebook Messenger.

Dét kan være en rigtig god idé, fordi 67% mellem 25-31 år og 41% mellem 32-64 år bruger Facebook Messenger i Danmark (DR Medieforsknings rapport om udviklingen i danskernes brug af elektroniske medier, 2018). 

Ved at tilknytte Facebook Messenger til din forretning gør du derfor livet nemmere for dine nuværende kunder – og beslutningsprocessen bedre for nye, potentielle kunder. Netop fordi du så er tilgængelig, hvor din målgruppe befinder sig. 

Sådan får du Facebook Messenger i Firmafon Chat

Meget mere brugervenligt
Måske har du vores chat, uden den er integreret med Facebook Messenger? Eller måske svarer du allerede dine kunder på Facebook Messenger uden at have Firmafon Chat? Ligegyldig scenariet kan Firmafon gøre dit chat-setup mere brugervenligt ved at samle din chat-løsning i ét system. 

Hvis du aktiverer Facebook Messenger til Firmafon Chat, bliver det helt nemt for dig at give svar på vigtige spørgsmål derfra. Når dine kunder skriver til dig over Facebook Messenger, får du nemlig beskeden direkte i app.firmafon.dk – dér hvor du også får dine normale chatbeskeder. 

Det gør, at din virksomhed ikke behøver at ændre arbejdsgange, selvom der pludselig kommer en ny kanal. Alle Facebook Messenger-beskeder besvares i dit Firmafon-system. 

Sådan kan du blive endnu bedre til at chatte med kunderne

Dine kunder vil elske dig for det

Ikke nok med at du får en bedre oplevelse, gør integrationen med Facebook Messenger det også mere brugervenligt for dine kunder. I stedet for at have en chat browser åben for at skrive med dig kan de styre kommunikationen med din virksomhed via Facebook Messenger. 

Vil du høre mere om Firmafon Chat og Facebook Messenger? Ring til os i hverdage mellem 8:30-16:30 på 71 99 99 50. Vi er klar til at hjælpe dig godt i gang.

Bedre relationer

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99