Hvor inspirerende er jeres kundeservicelokaler?

af Sidsel Forchhammer | 12-02-15 13:38

Vi fik lyst til at redesigne hele kontoret efter at have læst denne artikel i Wired. Artiklen handler om, hvordan Airbnb har skabt lokaler til deres callcenter, som ligger meget langt fra de endeløse rækker af skriveborde i grå toner, som findes mange andre steder.

kundeservice-lokale-firmafon-kontor

kundeservice-lokale-firmafon-lounge kopi

Med input fra medarbejderne har de bygget personlige og fælles rum. Mødelokalerne har også fået en ordentlig omgang med designpenslen. Og man kan da kun blive mere inspireret af at holde møde i SS Clementine, som er udstyret som en kaptajnskahyt (jeg lider i hvert fald af mødelokalemisundelse, når jeg ser billedet).

kundeservice-lokale-firmafon-inspiration

Se alle billederne her

Airbnb er ikke de eneste, der sørger for at kundeservice arbejder i inspirerende omgivelser. SCA Design er gået all in på karruseller og stemningsfyldte rum. Se alle billederne fra de legende rum her 

kundeservicelokaler_3

I vores egne kontorer hos Firmafon har vi stadig et stykke vej til de perfekte lokaler. For at skabe liv i de store hvidmalede lokaler, så har vi sat hængekøjer op i alle rum, som vi kan bruge når vi lige trænger til en pause, og vi har store farverige bolde, som vi bruger som alternativ til stole. Udenfor har vi lavet (verdens mindste) have, som vi bruger om sommeren til pauser og fredagsbarer. En lille grøn plet i Københavns Nordvestkvarter. Og så har vi god kaffe på kontoret og endnu bedre kaffe hos den lokale kaffepusher 50 meter nede ad gaden. Det er en god start.

Mere inspiration:
http://www.inc.com/worlds-coolest-offices-2014.html
http://www.boredpanda.com/coolest-offices-in-the-world/
http://www.hongkiat.com/blog/creative-modern-office-designs/

 
 
e-bog-saadan-vaelger-du-firmatelefoni
 
 
Et par af vores andre blogposts om kundeservice:
/blog/hvor-mange-kundeservicemedarbejdere-skal-i-have

Bedre relationer

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99