Hvor god er din telefon til at modtage signal?

af Sidsel Forchhammer | 30-12-14 13:07

Dit signal afhænger af andre ting end bare din teleudbyder. Årstiderne, høje bygninger og måden du holder telefonen på kan også påvirke signalmodtagelsen. En anden faktor, der har stor betydning, er, hvilken telefon du har.

Det er nemlig meget forskelligt fra mærke til mærke, hvor god telefonen er til at modtage signal. Er din telefon god eller dårlig? Det giver Aalborg universitet svaret på i en undersøgelse fra sidste år, som stadig er super relevant. Se her, hvor din telefon ligger på listen.

Nokia Lumia og iPhone 5 er i bunden af listen, og det er ofte de telefoner, som vores kunder oplever signalproblemer med.

Men hvad gør man så, hvis man elsker sin iPhone og ikke vil skifte telefon?

Der er flere ting, du kan gøre:
Nulstil netværksindstillingerne (dette kan du gøre på iPhones og nogle Android telefoner). Dette kan nogle gange hjælpe telefonen til at finde den bedste forbindelse.

Kig på dit telefoncover. Er det er et smart lædercover med indlagt spejl og plads til betalingskort, så er det nok mindre smart i forhold til signalet. Der er simpelthen for mange lag, det skal igennem.

Hvor ligger telefonen, når du oplever problemer? For mange forhindringer kan påvirke modtagelsen. Hvis du for eksempel ofte mister signalet, når du kører bil og taler gennem bilens bluetoothforbindelse, så kan det være fordi, din telefon ligger i en sportstaske i bagagerummet. Ligesom signalet også har svære betingelser, hvis du er omringet af beton og stål.

Signal

Relaterede artikler/guides:

Se hvordan du bruger Firmafons 4G-netværk
Hvilke telefoner kan bruge 4G

 

New Call-to-action

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99